Ένας γυναικολόγος να τη φυλάει

02.11.2007
Μητέρα για τρίτη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Ελένη Μενεγάκη και όσο πλησιάζουν οι μέρες της γέννησης, φαίνεται ότι το άγχος αυξάνεται.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Βέβαια, ύστερα από δύο γέννες η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να έχει αποβάλει το φόβο του τοκετού. Ο σύζυγός της όμως, ο Γιάννης Λάτσιος, φαίνεται πως είναι πιο ανήσυχος! Έτσι, λοιπόν, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια για την έλευση του τρίτου του παιδιού, υποχρέωσε τη γλυκιά Ελένη να βρίσκεται πάντα στο studio της εκπομπής ένας γυναικολόγος, έστω για εκείνες τις μέρες που η ίδια θα κρίνει πως δεν αισθάνεται το ίδιο καλά με τις προηγούμενες. Η παρουσιάστρια μη θέλοντας να του χαλάσει το χατίρι, αποδέχθηκε την επιθυμία του, αν και του επισήμανε πως δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Γιάννης της ζήτησε να την παρακολουθεί ο γυναικολόγος της κατά τη διάρκεια του πρωινού, η Ελένη έχει προληπτικά κάποιες (λίγες) μέρες κοντά της το γιατρό της, στην περίπτωση που υπάρξει κάποια επιπλοκή. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ωραία Ελένη με την τρίτη της εγκυμοσύνη δείχνει ακόμα πιο όμορφη από πριν, αλλά και πολύ ανανεωμένη. Κάτι που δικαιώνει εκείνους που θέλουν τις γυναίκες να λάμπουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η ίδια δεν σταματάει να μιλάει στους συνεργάτες της για το παιδί που περιμένει ούτε κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών μηνυμάτων κι εκείνοι με τη σειρά τους χαίρονται μαζί της, αφού οι σχέσεις τους είναι πάνω απ όλα φιλικές. Δείχνουν να διασκεδάζουν και να μην τους κουράζει να ακούνε για το γεγονός πως πλέον θα είναι μάνα τριών παιδιών. Άλλωστε, η πανέμορφη παρουσιάστρια ονειρευόταν από μικρή να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Για ακόμα μια φορά ευχόμαστε, μέσω του ΛΟΙΠΟΝ, καλή λευτεριά στην Ελένη μας και να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένη, όπως είναι και σήμερα!