"Επιστρέφω, κάντε υπομονή έναν μήνα"

07.11.2007
Μας έχει λείψει και μάλιστα πολύ η αγαπημένη μας Ρούλα. Και είμαστε σίγουροι ότι με την πρώτη της εμφάνιση, η οποία υπολογίζεται σε ένα μήνα από σήμερα

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Μας έχει λείψει και μάλιστα πολύ η αγαπημένη μας Ρούλα. Και είμαστε σίγουροι ότι με την πρώτη της εμφάνιση, η οποία υπολογίζεται σε ένα μήνα από σήμερα, θα πιάσει 50% ακροαματικότητα και βάλε! Και λέμε ακροαματικότητα, γιατί η γλυκιά παρουσιάστρια επιστρέφει σε λίγο καιρό στα ερτζιανά.

Από τα παρασκήνια αυτής της ραδιοφωνικής μετεγγραφής μάθαμε ότι η πρόταση συνεργασίας ήρθε από τον εδώ και πολλά χρόνια φίλο της και πρώην προϊστάμενο και συνεργάτη της από το Μega και τον Αlpha Νίκο Χατζηνικολάου. Η Ρούλα και ο Νίκος είναι φυσικό να ήρθαν πιο κοντά και να απέκτησαν πολύ φιλικούς δεσμούς από την περίοδο που ο πολύ πετυχημένος άνκορμαν των 8 ήταν διευθύνοντας σύμβουλος στο κανάλι της Κάντζας κι εκείνη υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού. Επανειλημμένως τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είχε χαρακτηρίσει τη Ρούλα «μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης». Η εκτίμηση, βέβαια, υπήρξε αμοιβαία όλα αυτά τα χρόνια. Και παρόλο που οι δρόμοι τους χώρισαν μετά την αποχώρηση του ισχυρού άντρα της δημοσιογραφίας από το κανάλι, πάντα φρόντιζαν να κρατάνε επαφές και να μαθαίνει ο ένας τα νέα του άλλου.

Η αλήθεια επίσης είναι ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου όλο αυτόν τον καιρό που η Ρούλα περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην υγεία της, ήταν πάντα δίπλα της με συχνά τηλεφωνήματα, εκφράζοντας έτσι τη συμπαράστασή του στο πρόσωπό της και χαρίζοντας ευχές για γρήγορη επάνοδο στα media. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η πρόταση συνεργασίας είχε γίνει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Real FΜ. Εκείνη όμως είχε ζητήσει πίστωση χρόνου, μιας και η πρόταση συνέπιπτε με τον ντόρο που είχε γίνει στα μέσα γύρω από το διαζύγιό της με τον Νάσο Γαλακτερό.

Ποτέ θα ακούσουμε την πρώτη της εκπομπή
Άνθρωποι του ραδιοφωνικού σταθμού μας είπαν ότι «αν και δεν έχουν υπογραφεί ακόμη συμβόλαια, όλα δείχνουν ότι έχουν συμφωνηθεί τα βασικά στοιχεία συνεργασίας και σ' έναν μήνα το πολύ θα βγει στον αέρα η πρώτη εκπομπή της Ρούλας». Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα πρόκειται για εκπομπή που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στη μεσημεριανή ή απογευματινή ζώνη του σταθμού (14.00-17.00 ή 15.00-18.00). Αξίζει να πούμε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα θα σταθεί μπροστά από το ραδιοφωνικό μικρόφωνο. Πριν από λίγα χρόνια έκανε εκπομπές στον Eva FM. Και όπως όλα δείχνουν, σημαντικό βαθμό στην επιτυχία των νέων της ραδιοφωνικών εκπομπών θα έχει αν μη τι άλλο αυτό που γνωρίζει καλύτερα απ όλα... οι συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες!

Πότε θα επιστρέψει στην TV;
Πληροφορίες πάντως που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία και προέρχονται από το περιβάλλον της ίδιας της αγαπημένης παρουσιάστριας λένε ότι «η Ρούλα δεν θα μείνει άπρακτη τηλεοπτικά για πολύ καιρό ακόμη. Απλώς θέλει το επόμενο βήμα της να είναι κάτι πολύ δυνατό και μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια».