Λαχτάρισε με την Όλγα...

07.11.2007
Μια ξαφνική αδιαθεσία της Όλγας, της κόρης της γνωστής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου, στάθηκε ικανή να την τρομοκρατήσει.

Ολοι γνωρίζουμε την αδυναμία που έχει η Άντζελα Δημητρίου στη μοναχοκόρη της... Όταν λοιπόν η Όλγα είπε στη μητέρα της ότι δεν αισθανόταν καλά, ότι ζαλιζόταν και πονούσε πολύ το κεφάλι της, η αγαπημένη τραγουδίστρια πανικοβλήθηκε και έσπευσε άμεσα να ενημερώσει τον προσωπικό της γιατρό. Η αλήθεια είναι ότι η νεαρή Όλγα τον τελευταίο καιρό έκανε συχνά παράπονα για πονοκεφάλους, ζαλάδες και κούραση. Ο φόρτος εργασίας, οι νυχτερινές ώρες κατά τις οποίες εργάζεται και παράλληλα η δίαιτα στην οποία έχει υποβάλει τον εαυτό της, που σύμφωνα με τους γιατρούς θεωρήθηκε εξαντλητική, την έκαναν να καταρρεύσει.

Χωρίς να χαθεί χρόνος, η μητέρα της τη μετέφερε στη Γενική Κλινική Καλλιθέας, στην οποία υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις, με σκοπό να βρεθεί η αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα.

Ταραγμένη η Άντζελα Δημητρίου και ιδιαίτερα αγχωμένη, πηγαινοερχόταν στους διαδρόμους της κλινικής μέχρι να βγουν οι γιατροί να την ενημερώσουν για την πορεία της υγείας του παιδιού της. Η Όλγα, σύμφωνα με τη γνωμάτευσή τους, είχε πρόβλημα υπερκόπωσης, που, σε συνδυασμό με τη δίαιτα, έριξε το σίδηρο στο αίμα της, οπότε ήταν αναπόφευκτες οι ζαλάδες, οι κομάρες, οι πονοκέφαλοι και η αδυναμία που αισθανόταν.

Της συνέστησαν ξεκούραση, καλή διατροφή και ηρεμία. Παράλληλα, της έκαναν μια τονωτική ένεση με στόχο να ανέβει ο σίδηρος στο αίμα της, έτσι ώστε να έχει γρηγορότερα αποτελέσματα στην ανάρρωσή της.

Η «λαίδη» Άντζελα ήταν αρκετά ταραγμένη ακόμα και όταν οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν ότι ήταν κάτι για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχεί, αφού συμβαίνει συχνά σε νεαρές κοπέλες όπως η Όλγα. Κρατώντας τη μοναχοκόρη της στην αγκαλιά της, τη βοήθησε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητό της και γύρισαν και οι δύο στο σπίτι τους, βάζοντας άμεσα σε εφαρμογή τις οδηγίες των γιατρών. Ρ.Σ.