Πρόταση γάμου στο Παρίσι

05.11.2007
Με ταχύτητα-ρεκόρ προχωράει η σχέση του τροβαδούρου της αγάπης Γιάννη Πάριου, που εδώ και λίγο καιρό μοιράζεται τη ζωή του με τη γνωστή ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Με ταχύτητα-ρεκόρ προχωράει η σχέση του τροβαδούρου της αγάπης Γιάννη Πάριου, που εδώ και λίγο καιρό μοιράζεται τη ζωή του με τη γνωστή ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Τόσο μεγάλη είναι η φλόγα του έρωτά τους, που το περιβάλλον του μεγάλου τραγουδιστή μας προειδοποιεί: «Ο Γιάννης έχει βάλει πλώρη για τρίτο στεφάνι».

Τόσο ο Γιάννης Πάριος όσο και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τελευταία φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και ανανεωμένοι. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, οι δυο τους αισθάνονται τόσο όμορφα και οικεία, σαν να γνωρίζονται χρόνια. Δείχνουν να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο.

Η πρώτη ματιά που αντάλλαξαν στάθηκε καθοριστική για να δημιουργηθεί μια τόσο έντονη σχέση, όπως τη χαρακτηρίζει άνθρωπος από το πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πάριος δημιούργησε πολυάριθμες σχέσεις και αρκετούς δεσμούς, αφού θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο χώρο της σόουμπιζ και είναι περιζήτητος στο γυναικείο φύλο. Αυτός ο δεσμός όμως, σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, είναι το κάτι άλλο! Κεραυνοβόλος έρωτας, που πριν καλά καλά ξεκινήσει βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε ο τροβαδούρος της αγάπης σε άνθρωπο από το στενό οικογενειακό του κύκλο, με τον οποίο μοιράζεται κάθε στιγμή δυσκολίας, ευτυχίας, προβλήματος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σκέφτεται να ρίξει άγκυρα στον έρωτα και να κάνει για τρίτη φορά το μεγάλο βήμα, δηλαδή να παντρευτεί. Παρόλο που η σχέση του με την ηθοποιό δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά στο χρόνο και διανύουν ακόμα τους πρώτους μήνες γνωριμίας, ο Γιάννης Πάριος φαίνεται πως πήρε τις αποφάσεις του γρήγορα. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες, αλλά και στο γάμο, είναι σίγουρο ότι κάτι θα γνωρίζει παραπάνω. Έτσι, έκανε και άτυπα την πρόταση στην αγαπημένη του, γιατί τυπικά οι δυο τους έχουν άλλα σχέδια για τον τόπο και το χρόνο που θα περάσει το δαχτυλίδι στο χέρι της.

Σε λίγες μέρες πρόκειται να ταξιδέψουν στην πόλη του έρωτα, το Παρίσι, όπου ο Γιάννης Πάριος έχει οργανώσει μια αλησμόνητη έκπληξη για την αγαπημένη του. Στα σχέδιά του έχει μαζί του και το δεύτερο γιο του, από τον πρώτο του γάμο, τον Θανάση, που κατ εντολή του πατέρα του ρυθμίζει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ωραιότερη πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ σε γυναίκα! Το ζευγάρι θα μείνει στο σπίτι του Θανάση στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό σπούδαζε. Οι προετοιμασίες της βραδιάς λοιπόν θα έχουν την υπογραφή του γιου του Γιάννη Πάριου αλλά και το γούστο του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος αυτή την περίοδο και νιώθει ότι έχει ξανανιώσει, γι αυτό αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει, όπως ο ίδιος λέει, τη μοναχική ζωή. Θέλει να μοιραστεί τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του και να αράξει. Έτσι, βάζει τέλος στις εφήμερες σχέσεις και τις περιπέτειες και αναζητά τη ζεστασιά και τη θαλπωρή της συζυγικής ζωής. Δεν αποκλείει μάλιστα και τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά του! Ο τραγουδιστής, άλλωστε, λατρεύει τα παιδιά και ο μεγάλος του πόθος που ποτέ δεν έκρυψε ήταν να του στείλει ο Θεός και μια κόρη. Τίποτα δεν αποκλείεται λοιπόν, αφού, όπως λέει σοφά ο ελληνικός λαός, «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος» και η ρήση αυτή φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Γιάννη Πάριου και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου. ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ