Ψωμόπουλος: "Παντρεύομαι την Άννα τα Χριστούγεννα"!

02.11.2007
Μεγαλώνει η οικογένεια του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, καθώς μετά την απόφαση του πρώτου να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια, διά στόματος Χρήστου Ψωμόπουλου έρχεται η είδηση για το γάμο του με την Άννα Βίσση!

Από τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ


Μεγαλώνει η οικογένεια του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, καθώς μετά την απόφαση του πρώτου να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια, διά στόματος Χρήστου Ψωμόπουλου έρχεται η είδηση για το γάμο του με την Άννα Βίσση!

Η Άννα κι εγώ αποφασίσαμε να παντρευτούμε τα Χριστούγεννα, την ημέρα της γιορτής μου. Αυτό εκμυστηρεύτηκε ο σύντροφος της γνωστής ερμηνεύτριας, προκειμένου να μοιραστεί τη χαρά του για το πολυπόθητο «ναι» της τραγουδίστριας.

Πώς έγινε η πρόταση; Πού έγινε; Πότε; Σε όλα απαντάει ο Χρήστος Ψωμόπουλος: «Βρισκόμαστε στο εξωτερικό εξαιτίας των προβλημάτων που έχει η Άννα τελευταία με την κατάσχεση της περιουσίας της. Της έκανα την πρόταση στη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου και με εξέπληξε με ένα ναι. Δέχτηκε δίχως δεύτερη σκέψη».

Η Άννα Βίσση τον τελευταίο καιρό βρίσκεται εκτός Ελλάδας πραγματοποιώντας ταξίδια στην Ευρώπη, αν και η έδρα της είναι το Λονδίνο. Εκεί διαθέτει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα, όπου μένει εδώ και καιρό με τον αγαπημένο της Χρήστο.

Το «ναι», σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου, ήρθε αμέσως. Η Άννα ήταν από καιρό σίγουρη ότι η σχέση αυτή δεν ήταν σαν τις άλλες. Ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός της, το άλλο της μισό, αγαπιούνται πολύ και όλα αυτά ήταν και ο λόγος που την εκπροσωπούσε και έπαιρνε βήμα και μιλούσε καθ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών της κατάσχεσης. Η Άννα δεν ήθελε να υποστεί μεγαλύτερη ταλαιπωρία κι έτσι ο Χρήστος ανέλαβε να διεκπεραιώσει πολλά πράγματα σ' αυτή την υπόθεση.

Μια σχέση που σε λιγότερο από δύο μήνες, στις 25 Δεκεμβρίου, θα οδηγηθεί στα σκαλιά του δημαρχείου Αθηνών. Σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο Χρήστος Ψωμόπουλος, «ο γάμος θα τελεστεί στο Δημαρχείο Αθηνών, θα είναι πολιτικός και θα διεξαχθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο».

Επιθυμία τους είναι να κρατήσουν το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κανείς όμως δεν ξέρει πόσο μπορεί να κρατηθεί ένα τέτοιο γεγονός μακριά από τις κάμερες. Σε ό,τι αφορά τη λίστα των καλεσμένων, θέλουν να βρεθούν κοντά τους μόνο οι γονείς τους, τα αδέλφια τους, η κόρη της Άννας, η Σοφία, ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια και ελάχιστοι και εκλεκτοί φίλοι τους.

Αυτό ήθελε αρχικά η Άννα Βίσση, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Χρήστος Ψωμόπουλος. Θέλουν ο γάμος τους να είναι όσο πιο απλός και λιτός γίνεται και να τον μοιραστούν με ελάχιστα πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Κάτι που μάλλον είναι δύσκολο όταν αναφερόμαστε σε μια τραγουδίστρια της εμβέλειας της Άννας Βίσση.