Η Μαρί Κυριακού υιοθετεί παιδάκι

29.10.2007
Η Μαρί Κυριακού, που έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις ως παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε στην πεντάλεπτη κοινωνική της εκπομπή την υιοθεσία παιδιών από τον Τρίτο Κόσμο μέσω της πολύ γνωστής οργάνωσης Action Aid.

Η Μαρί Κυριακού, που έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις ως παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε στην πεντάλεπτη κοινωνική της εκπομπή την υιοθεσία παιδιών από τον Τρίτο Κόσμο μέσω της πολύ γνωστής οργάνωσης Action Aid. Κάτι που έχει ήδη κάνει και η ίδια όπως μάθαμε.

Όπως λένε οι φήμες, ευαισθητοποιήθηκε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, όταν ενημερώθηκε λεπτομερώς για το πολύ σημαντικό έργο της διεθνούς οργάνωσης Action Aid. Πρόκειται για μια οργάνωση που έχει ως κύριο μέλημα την προστασία των παιδιών που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες στις χώρες του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου. Η Μαρί όμως προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Έχει ήδη γίνει ανάδοχος μαμά ενός παιδιού από χώρα της Αφρικής. Μία φορά το μήνα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί του, ενώ στις γιορτές θα μπορεί να παραλαμβάνει ευχετήριες κάρτες του. Με αυτή την υιοθεσία ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αποκτήσουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη τους τα παιδιά του κόσμου. Η κίνησή της αυτή, βέβαια, αποτέλεσε και την αφορμή στο να προβάλει μέσα από την ιδιαίτερα προσεγμένη απογευματινή εκπομπή της την εν λόγω οργάνωση. «Είναι πολύ ευαίσθητη σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά, αφού έχει πρωτοστατήσει στο παρελθόν σε όλους τους τηλεμαραθώνιους που έχει διοργανώσει ο ΑΝΤ1 για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από οικονομική και συναισθηματική στήριξη», μας είπαν άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ