Η Πάρις μάζεψε την κόκα και γύρισε σπίτι!

23.09.2010
Τελικά δεν την άφησαν να μπει στη χώρα τους οι Ιάπωνες την 29χρονη κληρονόμο κρίνοντας πως η κατ' εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά της είναι το τελευταίο που χρειάζονται στο κεφάλι τους.


Τελικά δεν την άφησαν να μπει στη χώρα τους οι Ιάπωνες την 29χρονη κληρονόμο κρίνοντας πως η κατ' εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά της είναι το τελευταίο που χρειάζονται στο κεφάλι τους.

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έφτασε στην Ιαπωνία την Τρίτη μαζί με την αδελφή της Νίκι (Nicky), με σκοπό να παραβρεθούν στο λανσάρισμα των κολεξιόν τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2010.

Αντίθετα με την 26χρονη Νίκι, η οποία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τους ελέγχους, η Πάρις κρατήθηκε για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την πρόσφατη δικαστική περιπέτειά της, η οποία, φυσικά με τέτοια κάλυψη από τα ΜΜΕ, δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη ούτε και στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η άτακτη Χίλτον είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα με κοκαΐνη στο Λας Βέγκας και παρόλο που στην αρχή είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, τελικά στην πρόσφατη δίκη της υπόθεσης, παραδέχτηκε το αντίθετο, ζητώντας συγνώμη για παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Το ζήτημα όμως, ήταν ότι οι αρμόδιες αρχές της Ιαπωνίας απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα σε καταδίκους υποθέσεων με ναρκωτικά και έπρεπε να αποφασιστεί τι στάση θα κρατήσουν απέναντι στη διάσημη "πελάτισσά" τους.

Ύστερα από πολλές ώρες ανάκρισης -συζήτησης, όπως χαρακτηρίστηκε επίσημα- και ακόμη περισσότερων αναμονής, η Πάρις πήρε τον ομμάτιον της και αποφάσισε να γυρίσει στο σπιτάκι της.

"Πάω πίσω στο σπίτι μου. Ανυπομονώ όμως να επιστρέψω στην Ιαπωνία στο μέλλον. Τώρα νιώθω πολύ κουρασμένη", είπε στους δημοσιογράφους, ενώ οι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών της δεν ξεκαθάρισαν -για ευνόητους λόγους- αν η επιστροφή στις ΗΠΑ ήταν "επιβεβλημένη" ή προσωπική απόφαση. Όχι ότι ήταν και απαραίτητο, δηλαδή!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ποινή που το δικαστήριο επέβαλε στην Πάρις Χίλτον για το τελευταίο παράπτωμά της είναι ένας χρόνο υπό επιτήρηση ενώ παράλληλα οφείλει να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης, να πληρώσει πρόστιμο 2.000 δολαρίων και να συμπληρώσει 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα