Έφαγε ξύλο από ερωτικό παρτενέρ

30.09.2010
Το περασμένο Σαββατοκύριακο θα το θυμάται για πολύ καιρό ο γνωστός παρουσιαστής... Ο λόγος; Η εσπευσμένη εισαγωγή του με κατάγματα σε νοσοκομείο του Αμαρουσίου έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άντρα, αφού πρώτα επιδίωξε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του!

Aπό τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε νοσοκομείο ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, αν και αυτή τη φορά θα μπορούσε να έχει χάσει ακόμα και τη ζωή του. Παρόμοιο σκηνικό έζησε και το 2002. Στην προσπάθειά του να βρει ερωτικούς συντρόφους έχει δημιουργήσει προφίλ σε chat γνωριμιών. Σε κανέναν δεν έκανε γνωστή την ταυτότητά του και τα ραντεβού γίνονταν στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Όταν άνοιγε την πόρτα και τον αντίκριζαν, είχε πάντα την ίδια αντίδραση: «Α, κατάλαβα, πάλι ο κολλητός μου έκανε πλάκα και μου έστειλε ραντεβού για να με φέρει σε δύσκολη θέση». Μια δικαιολογία που τις περισσότερες φορές «έπιανε», δίνοντας την ευκαιρία στο γνωστό παρουσιαστή να απολαμβάνει στιγμές ηδονής.

Στην περίπτωση του ραντεβού που έκλεισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δεν συνέβη όμως το ίδιο. Υπήρξε αντίδραση, με αποτέλεσμα ο... επισκέπτης να τον χτυπήσει μέσα στο ίδιο του το σπίτι και να τον εγκαταλείψει αβοήθητο!

Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με στενό του φίλο και του ζήτησε βοήθεια, όπως κι έγινε. Τον μετέφερε σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο του Αμαρουσίου, προκειμένου να διαπιστώσει αν είχε χτυπήσει σοβαρά. Ευτυχώς, τη γλίτωσε με λίγα κατάγματα και το επόμενο βράδυ πήρε εξιτήριο. Κι αυτό γιατί η παραμονή του στο νοσοκομείο για περισσότερες μέρες θα κινούσε το ενδιαφέρον πολλών, αφού δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και φοβήθηκε να μη γίνει ρεζίλι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς και στις αρχές του 2002 είχε επισκεφτεί πάλι το ίδιο νοσοκομείο, έπειτα από επίθεση που είχε δεχθεί από «τυφλό» ραντεβού. Προφανώς θα πρέπει να βρει κάποιον άλλο τρόπο προσέγγισης ερωτικών συντρόφων, για να μην επιβεβαιωθεί ο λαός ότι η τρίτη φορά είναι και η φαρμακερή!