Η επανάσταση της Lady Gaga

22.09.2010
Είπαμε, εκκεντρική, αλλά αυτό πια! Θα μας τρελάνει τελικά αυτή η 24χρονη τραγουδίστρια που πρόσφατα το έκανε πάλι το θαύμα της φορώντας ένα ολόσωμο συνολάκι από... ωμά φιλέτα!


Είπαμε, εκκεντρική, αλλά αυτό πια! Θα μας τρελάνει τελικά αυτή η 24χρονη τραγουδίστρια που πρόσφατα το έκανε πάλι το θαύμα της φορώντας ένα ολόσωμο συνολάκι από... ωμά φιλέτα!

Αυτή τη φορά η Lady Gaga την "είδε" ακτιβίστρια και αποφάσισε να μιλήσει για τα δικαιώματα των γκέι. Όχι όμως έτσι απλά. Έχει και μια φήμη να διατηρήσει!

Φόρεσε, λοιπόν, μια περούκα με μακριά άσπρα μαλλιά και καλοζυγισμένη χωρίστρα στη μέση, τόνισε τα φρύδια της, φόρεσε ένα ζευγάρι τεράστια γυαλιά με ελαφρώς παραμορφωτικό φακό, ντύθηκε με ένα αντρικό κοστούμι και γραβάτα την αμερικανική σημαία και ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει υπέρ της κατάργησης των νόμων που εμποδίζουν τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες -που το παραδέχονται ανοικτά- να ολοκληρώνουν τη στρατιωτική θητεία τους

Η συνάθροιση που είχε διοργανώσει το Νομικό Δίκτυο Άμυνας είχε σκοπό να ασκήσει πίεση σε δύο Γερουσιαστές να ψηφίσουν υπέρ της εν λόγω κατάργησης. Η Gaga στάθηκε μπροστά από μια γιγαντιαία αμερικανική σημαία και επιστρατεύοντας μια σειρά από έντονες χειρονομίες και γκριμάτσες παντός είδους, έδωσε έμφαση στον λόγο της.

"Η ισότητα είναι η σπονδυλική στήλη της Αμερικής", τόνισε η τραγουδίστρια που έχει παραδεχτεί δημόσια την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά της στην προσπάθειά της να πείσει υπέρ της κατάργησης του νομοσχεδίου που υπαγορεύει να διώχνονται από τον στρατό όσοι παραδέχονται δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

"Με λένε Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα (Stefani Joanne Angelina Germanotta). Είμαι Αμερικανή πολίτης και είμαι εδώ για να γίνω η φωνή της γενιάς μου", τόνισε δυναμική η Lady ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα σταματήσει να ενοχλεί τους δύο γερουσιαστές μέχρι να τους πείσει. Για να δούμε, λοιπόν, μέχρι που μπορεί να φτάσει η δύναμη της Gaga.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα