Τα έπαιξε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

22.09.2010
"Βαριά η καλογερική" για την 41ός ετών Ουαλλή ηθοποιό στους ώμους της οποίας φαίνεται ότι έχουν πέσει πολλά τους τελευταίους μήνες.


"Βαριά η καλογερική" για την 41ός ετών Ουαλλή ηθοποιό στους ώμους της οποίας φαίνεται ότι έχουν πέσει πολλά τους τελευταίους μήνες.

Η καημένη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει αυτό τον καιρό. Από τη μια πλευρά έχει τη σημαντική μάχη που δίνει ο άντρας της για τη ζωή του, από την άλλη πρέπει να φροντίσει ώστε να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή των δύο μικρών παιδιών της που μόλις ξεκίνησαν μια δύσκολη σχολική χρονιά αλλά και να μην αφήσει στην άκρη και την καριέρα της.

Ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) βρίσκεται ήδη στη μέση της θεραπείας για τον καρκίνο του λάρυγγα με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από λίγους μήνες και η αγαπημένη του σύζυγος κάνει ό,τι μπορεί για να του συμπαρασταθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα, οι δυο τους, έκαναν χθες την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, ύστερα από τη δημοσιοποίηση της ασθένειας του 66χρονου Ντάγκλας, στην πρεμιέρα της ταινίας "Wall Street 2" στη Νέα Υόρκη.

Χαμογελώντας διαρκώς και μοιράζοντας φιλιά στον κόσμο και μεταξύ τους, ο ομολογουμένως σε πολύ καλή κατάσταση -εδομένων των συνθηκών- Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν ευχάριστα με όλους στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, ο Ντάγκλας "φοράει" και πάλι τον ρόλο του θρυλικού Γκόρντον Γκέκο, ύστερα από 23 χρόνια. Και μπορεί στη χθεσινή πρεμιέρα της Νέας Υόρκης να έδωσε δυναμικό "παρών", ωστόσο τα σχέδιά του για ταξίδι στη Βρετανία με σκοπό να παραστεί και σε πρεμιέρες εκεί, ναυάγησαν, λόγω ανωτέρας βίας.

Εκείνο το βράδυ, η Κάθριν, μπορεί να στάθηκε δίπλα στον άντρα της χαμογελαστή και χαλαρή, όμως σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν άλλες στιγμές της καθημερινότητάς της, δεν κατάφερε να κρύψει την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι η όλη κούραση έχει αρχίσει να την καταβάλει και μάλιστα φαίνεται έντονα.

Φανερά αδυνατισμένη, με ύφος ταλαιπωρημένο και στόμα σφιγμένο η βραβευμένη με Τόνι ηθοποιός δείχνει να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την οικογένειά της δυνατή, ενώ ταυτόχρονα μετρά τις δικές της αντοχές.

Πριν από λίγες μέρες και αφού ο Ντάγκλας είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) μιλώντας για τον καρκίνο του, η Τζόουνς δήλωσε έξαλλη με τους γιατρούς του που δεν κατάφεραν να διαγνώσουν την ασθένεια νωρίτερα.

"Μαζί θα τα περάσουμε όλα και θα είναι όλα καλύτερα. Κυρίως εξαιτίας του. Είναι ο βράχος μας", εξήγησε τότε συγκινημένη η Κάθριν, έχοντας στο πλευρό της τα δύο τους παιδιά, τον 10χρονο Ντίλαν (Dylan) και την 7χρονη Καρίς (Carys).

Στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Wall Street 2", η οποία "ανοίγει" από αύριο και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα