Το μυστικό της δικής της Εδέμ

09.11.2009
Ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται κι άλλος γάμος στα «Μυστικά της Εδέμ»! Μόνο που αυτός δεν είναι στην εξέλιξη της σειράς, αλλά στην πραγματικότητα. Η Αντιγόνη Δρακουλάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Το ΛΟΙΠΟΝ έμαθε τα πάντα και γι’ αυτό το love story που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται κι άλλος γάμος στα «Μυστικά της Εδέμ»! Μόνο που αυτός δεν είναι στην εξέλιξη της σειράς, αλλά στην πραγματικότητα. Η Αντιγόνη Δρακουλάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Το ΛΟΙΠΟΝ έμαθε τα πάντα και γι’ αυτό το love story που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Τι κι αν ο κόσμος περιμένει εναγωνίως τον Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης) να τα φτιάξει με τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) στα «Μυστικά της Εδέμ»; Εκείνος προτιμάει να γίνει κουμπάρος της. Σας μπερδέψαμε; Κι όμως, η ζωή έχει γράψει το πιο ωραίο σενάριο για την Αντιγόνη, που έχει βρει το μεγάλο έρωτα εδώ και δύο χρόνια στο πρόσωπο του γοητευτικού Γιάννη, που είναι χειρουργός. Χαμηλών τόνων και οι δύο, έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό δεν εμφανίζονται πουθενά μαζί.

Μόνο οι φίλοι τους γνωρίζουν πόσο πολύ ευτυχισμένοι είναι και ότι ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν το Φεβρουάριο. Μάλιστα, κουμπάρος θα είναι ο καλός φίλος της νύφης, ο Παναγιώτης Πετράκης. Όσοι γνωρίζουν τη γλυκιά Αντιγόνη ξέρουν ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς στο πρόσωπο του Γιάννη της έχει βρει τον άντρα της ζωής της. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ αγχωμένη, γιατί ψάχνει να βρει χρόνο για τις ετοιμασίες του γάμου, ο οποίος θα γίνει στην Αθήνα.

Τόσο τα πολύωρα γυρίσματα στα «Μυστικά της Εδέμ» όσο και οι παραστάσεις της στο Θέατρο «Γκλόρια», με το «Στραβόξυλο» του Ψαθά, δεν της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, κι αυτό την έχει αγχώσει. Στο μεταξύ, το καθημερινό σίριαλ του Mega αποδεικνύεται ιδιαίτερα γουρλίδικο, αφού μετά το γάμο του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου (Νικόλας) και της Φαίης Ξυλά (Εύα) θα ακολουθήσει και αυτός της Αντιγόνης με τον όμορφο Γιάννη της.