Αγόρασε διαμέρισμα στο Παρίσι

06.11.2009
Eνα διαμέρισμα 75 τ.μ. στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας είναι το νέο απόκτημα του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου. Ένας μικρός, αλλά «ζεστός» χώρος, όπως τον ονειρευόταν.

Eνα διαμέρισμα 75 τ.μ. στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας είναι το νέο απόκτημα του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου. Ένας μικρός, αλλά «ζεστός» χώρος, όπως τον ονειρευόταν.

Λάτρης των ταξιδιών ο Χριστόφορος, ήθελε πολύ να αποκτήσει στην Πόλη του Φωτός ένα διαμέρισμα, για να ταξιδεύει εκεί όσο πιο συχνά γίνεται ώστε να αλλάζει παραστάσεις και να αναζητεί καινούργια ερεθίσματα για έμπνευση. Στις σκέψεις του βρισκόταν εδώ και καιρό μια τέτοια επένδυση, αφού το Παρίσι είναι αγαπημένος του προορισμός.

Πριν από λίγο καιρό απευθύνθηκε σε κάποια μεσιτικά γραφεία της γαλλικής πρωτεύουσας, δίνοντας τα στοιχεία του για να τον ενημερώσουν όταν βρεθεί κάτι που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του.

Δεν πέρασε πολύς χρόνος και ο υπεύθυνος ενός γνωστού μεσιτικού γραφείου τον ενημέρωσε για τρία διαμερίσματα που ήταν διαθέσιμα. Με το πρώτο αεροπλάνο ο ηθοποιός βρέθηκε στη Γαλλία για να επιλέξει το καλύτερο. Σ’ ένα από αυτά βρήκε ό,τι είχε φανταστεί. Τα χέρια δόθηκαν, η συμφωνία έκλεισε και έχουν απομείνει μόνο τα διαδικαστικά: χαρτιά, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα φωτεινό, με πολλά παράθυρα και υπέροχη θέα. Η τιμή του ήταν αρκετά «τσιμπημένη», αφού στοίχισε αρκετές χιλιάδες ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα της ανακαίνισης που θα κάνει ο Χριστόφορος. Μια ανακαίνιση που, όπως μάθαμε, θα κάνει παρέα με φίλους, αφού θέλει ο ίδιος να επιμεληθεί τα πάντα. Από το χρώμα που θα έχουν οι τοίχοι μέχρι την επίπλωση και όλη τη διακόσμηση. Το στυλ που θέλει να του δώσει είναι μοντέρνο, με ελάχιστα στοιχεία κλασικού, που λατρεύει ο ηθοποιός. Ένας χώρος με στοιχεία που θα εκφράζουν απόλυτα τον Χριστόφορο.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ