Τραγουδίστρια έπαιρνε κοκαΐνη στην εγκυμοσύνη

09.11.2009
Μία από τις πιο συνταρακτικές ιστορίες στο χώρο της σοουμπίζ με γνωστό όνομα της νυχτερινής Αθήνας που φιγουράρει πρώτο στη μαρκίζα. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι η εξάρτησή της

Μία από τις πιο συνταρακτικές ιστορίες στο χώρο της σοουμπίζ με γνωστό όνομα της νυχτερινής Αθήνας που φιγουράρει πρώτο στη μαρκίζα. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι η εξάρτησή της από την κοκαΐνη την άφησε ασυγκίνητη ακόμα και όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, με αποτέλεσμα στη διάρκεια της κύησης να συνεχίζει κανονικά να παίρνει τη δόση της. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε ο γυναικολόγος της, ο σύζυγος και όλοι οι συγγενείς της, που γνώριζαν την κατάσταση, εκείνη, χρόνια τώρα εθισμένη στα ναρκωτικά, δεν κατάφερε να σταματήσει την κακή συνήθεια. Η απόφασή της να μη σταματήσει τη χρήση της κοκαΐνης ούτε κατά την περίοδο της κύησης ήταν σχεδόν βέβαιο ότι πολλαπλασίαζε τον κίνδυνο για το έμβρυο. Το πάθος της όμως επικράτησε. Τι κι αν οι προειδοποιήσεις του γυναικολόγου ήταν συνεχείς, αφού το ένα πρόβλημα διαδεχόταν το άλλο: συχνές αιμορραγίες και επισκέψεις στο μαιευτήριο, υπέρταση, ταχυκαρδίες.

Φυσικά, προβλήματα άρχισαν να εκδηλώνονται και από τους πρώτους μήνες της ζωής του μικρού, όπως αναπνευστικό, αρρυθμίες στην καρδιά και υπερδιέγερση. Και τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Πλέον το αγοράκι της πρέπει να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο αρκετές φορές την εβδομάδα.

Δύο ολόκληρα χρόνια η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, που βρίσκονται σε διάσταση, αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν καλές, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για χάρη του μικρού. Το αγοράκι αντιμετωπίζει έντονα νευρολογικά και ψυχολογικά προβλήματα, έχει κρίσεις πανικού και βρίσκεται συνεχώς σε υπερδιέγερση. Αλλά τα προβλήματα όσο μεγαλώνει γίνονται πιο έντονα. Ο παιδικός σταθμός που πήγαινε ανακοίνωσε στους γονείς ότι αδυνατεί να αναλάβει το παιδί τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με τις νταντάδες που προσέλαβαν αργότερα. Το παιδί παρουσιάζει περίεργες αντιδράσεις κατά τη συναναστροφή του με άλλα παιδάκια αλλά και με μεγάλους και κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τη συμπεριφορά του, ούτε καν η ίδια του η μητέρα.

Μάλιστα, πολλοί από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι το θέμα του παιδιού είναι και ο βασικός λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό.