Τα "βίτσια" της Νικόλ Κίντμαν

05.11.2009
Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) κρατούσε ως σήμερα "τα χείλια της σφραγισμένα" για τα 10 χρόνια που έζησε παντρεμένη με τον ηθοποιό Τoμ Κρουζ (Tom Cruise), αποφεύγοντας πεισματικά να αποκαλύψει γαργαλιστικά μυστικά της σεξουαλικής τους ζωής.

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) κρατούσε ως σήμερα "τα χείλια της σφραγισμένα" για τα 10 χρόνια που έζησε παντρεμένη με τον ηθοποιό Τoμ Κρουζ (Tom Cruise), αποφεύγοντας πεισματικά να αποκαλύψει γαργαλιστικά μυστικά της σεξουαλικής τους ζωής.

Φαίνεται όμως, ότι τα 42 της χρόνια, ένοιωσε έτοιμη να αποκαλύψει την σέξι πλευρά του εαυτού της, προσπαθώντας να μας πείσει για τα σεξουαλικά φετίχ που διαθέτει.

Ξεκίνησε λοιπόν, ποζάροντας για το εξώφυλλο του περιοδικού "GQ", φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι και ψηλές μπότες και στην συνέχεια έδωσε μια εξίσου τολμηρή συνέντευξη.

Από όσο εξομολογείται η Κίντμαν, μαθαίνουμε ότι η ηθοποιός που σήμερα είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban), πέρασε από διαφορετικά στάδια αγάπης:

"Έχω εξερευνήσει πάθη και παράξενα σεξουαλικά φετίχ αλλά και την άχαρη πλευρά του γάμου και της μονογαμίας", εξομολογήθηκε η Κίντμαν στο περιοδικό, περιγράφοντας στην συνέχεια τον τωρινό της γάμο ως "ωμό" και "επικίνδυνο", συμπληρώνοντας:

"Τον δουλεύουμε το γάμο μας. Είναι ένα μέρος που κρύβει παράξενες περιπέτειες. Είναι σαν να βρισκόμαστε πάνω σε μια βάρκα στην θάλασσα. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Είμαστε εκτεθειμένοι. Μπορεί και να πνιγούμε αλλά αυτό είναι που μου αρέσει. Ότι είσαι αποφασισμένη να ζήσει ή να πεθάνεις μαζί με κάποιον με την θέληση σου".

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεαναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον περιβόητο γάμο της με τον Τομ Κρουζ, που ήταν υπεύθυνος για την υπερβολική φήμη που κέρδισε:

"Έγινα διάσημη πολύ μικρή γιατί ήμουν γυναίκα κάποιου. Βεβαια, ο μάνατζερ ήταν αντίθετος σε αυτόν τον γάμο γιατί πίστευε ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου. Εγώ όμως ήμουν ερωτευμένη και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Δεν παντρεύτηκα τον Κρουζ για να γίνω διάσημη".

Η Κίντμαν παντρεύτηκε τον Κρουζ το 1990 και χώρισαν 11 χρόνια αργότερα, το 2001, δύο μήνες μετά την 10ή επέτειο του γάμου τους. Αν και κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό και οι δύο έχουν αποφύγει να "ρίξουν λάδι στην φωτιά", κάτι που η Κιντμαν έκανε και στην τελευταία της συνέντευξη:

"Θέλω να τιμήσω αυτό το γάμο γι΄αυτό που ήταν. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις και δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω άσχημα".

Γι΄αυτό άλλωστε, η 42χρονη Νικόλ αποφάσισε να κάψει μερικά από τα ημερολόγια που κρατούσε όσο ήταν παντρεμένη με τον Κρουζ:

"Όταν ξαναπαντρεύτηκα, έκαψα τα περισσότερα ημερολόγια μου. Δεν ήθελα να τα διαβάσει κάποιος κατά λάθος. Άλλωστε, μέσα σε αυτά μπορούσες να βρεις μόνο κακά πράγματα".