Και το όνομα αυτού Νικόλαος!

17.09.2010
Ο ηλιόλουστος καιρός της προηγούμενης Κυριακής έκανε ακόμη πιο λαμπερή τη βάφτιση του μικρού Νικόλαου, γιου της διευθύντριας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Alpha Έρσης Βότση και του γνωστού χειρουργού ουρολόγου-ανδρολόγου Κωνσταντίνου Ρόκκα.

Ο ηλιόλουστος καιρός της προηγούμενης Κυριακής έκανε ακόμη πιο λαμπερή τη βάφτιση του μικρού Νικόλαου, γιου της διευθύντριας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Alpha Έρσης Βότση και του γνωστού χειρουργού ουρολόγου-ανδρολόγου Κωνσταντίνου Ρόκκα. Νονοί του μικρού ο συνάδελφος του μπαμπά του Θάνος Ασκητής, η σύζυγός του Δανάη και η Κατερίνα Παρίση. Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του επιτυχημένου ζευγαριού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Πανευτυχής μαμά η Έρση Βότση έλαμπε μέσα στο κομψό Valentino φόρεμά της, όπως φυσικά και η μεγαλύτερη κόρη της Καρολίνα, που φορούσε λευκό φόρεμα Dior. Τα γαλάζια μωρουδιακά που επιλέχθηκαν για το μικρό Νικόλα ήταν από το γνωστό κατάστημα «Frattina».

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε γεύμα στη «Galazia Hytra» του ξενοδοχείου «Αστέρας», όπου οι μεγάλοι απόλαυσαν εξαιρετικές γεύσεις με θέα το Σαρωνικό και οι μικροί διασκέδασαν με την ψυχή τους με τους κλόουν και πολλές εκπλήξεις!

Το γεύμα έβγαλε και «θέμα», όπως λέμε εμείς οι δημοσιογράφοι, και φυσικά δεν ήταν άλλο από τον ασπασμό Ελένης Μενεγάκη και Ρούλας Κορομηλά!

Να σας ζήσει!