Απομονωμένος στη Μήλο

22.09.2010
Σε άσχημη κατάσταση και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από τη μία, η υπόθεση με τον πρώην σύζυγο της παλιάς του φίλης και συνεργάτιδας Σίσσυς Γιαννακοπούλου.

Oλο το καλοκαίρι ο Ανδρέας περίμενε στο ακουστικό του, να έρθει η πρόταση από τον Alpha για την παρουσίαση του «Big Brother»... Μάταια. Και όταν κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, στράφηκε προς τα ριάλιτι της Κύπρου. Πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Και δεν έφταναν μόνο αυτά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε η συνεργασία του με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 πρόκειται να συνεχιστεί.

Μέχρι που ήρθε το κερασάκι στην τούρτα! Η διαμάχη με τον Κώστα Ιωάννου, πρώην σύζυγο της Σίσσυς Γιαννακοπούλου, για το ποιος χρωστάει σε ποιον χρήματα. Μια διαμάχη που, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο άνθρωπος που στο παρελθόν έχει μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό όλες τις προσωπικές του στιγμές τώρα έχει κλειστεί και πάλι στον εαυτό του. Δεν απαντάει στα τηλέφωνα φίλων και γνωστών, ενώ με τον μόνο που έχει καθημερινή επικοινωνία είναι ο γιος του Στέργιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του στη Μήλο και δεν βγαίνει καν για περίπατο στα γραφικά καλντερίμια του νησιού, όπως έκανε πάντα. Η αλλαγή στη διάθεσή του έγινε αντιληπτή και από τους κατοίκους του από τις αρχές του καλοκαιριού. «Ενώ βλέπαμε τον Στέργιο στις παραλίες και στα μπαράκια, ο Ανδρέας φέτος δεν εμφανιζόταν», μας είπε γείτονας του γνωστού παρουσιαστή.

Άλλη μια περίοδος «μπόρας» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που οι δικοί του άνθρωποι ελπίζουν να περάσει σύντομα.