Η Ευγενία... ξαναχτύπησε

21.09.2010
Εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά... ξαφνικά βγήκαν τα μαχαίρια στην κουζίνα του «Master Chef». Πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος από την Ευγενία Μανωλίδου!

Εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά... ξαφνικά βγήκαν τα μαχαίρια στην κουζίνα του «Master Chef». Πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος από την Ευγενία Μανωλίδου!

Στο καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής του Mega έχουν γυριστεί ήδη περισσότερα από 40 επεισόδια και όλα πήγαιναν μια χαρά. Μέχρι τη στιγμή που η γλυκιά οικοδέσποινα μπήκε στα χωράφια ενός εκ των τριών κριτών, του Λευτέρη Λαζάρου. Και τότε άρχισαν τα «μαχαιρώματα».

Στα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων η μέχρι σήμερα ήσυχη και συνεργάσιμη οικοδέσποινα θυμήθηκε τη «φράου Ευγενία»! Άρχισε λοιπόν να έχει άποψη για τα πάντα, από τη διδασκαλία των συνταγών μέχρι και το πώς κρίνουν οι τρεις καταξιωμένοι σεφ τους συμμετέχοντες.

Λέγεται λοιπόν πως την ώρα που η κριτική επιτροπή δοκίμαζε κάποια από τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν αρκετά αυστηρός με ένα συγκεκριμένο πιάτο. Ενώ προσπαθούσε να εξηγήσει στον επίδοξο σεφ ποιο ακριβώς ήταν το λάθος του, κάποια στιγμή επενέβη η Ευγενία. Στην αρχή επιστρατεύοντας το γνωστό τσαχπίνικο ύφος της απάντησε στο διάσημο σεφ, αλλά στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο αυστηρή. Σε έντονο ύφος και με επιτακτικό τρόπο σχολίασε τη συμπεριφορά του Λευτέρη Λαζάρου κάνοντας για πρώτη φορά τέτοια παρέμβαση στην εξέλιξη της εκπομπής.

Ο βραβευμένος σεφ και ιδιοκτήτης του φημισμένου «Βαρούλκου» εκνευρίστηκε, αλλά το περιστατικό δεν είχε συνέχεια... Οι άνθρωποι της παραγωγής προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και στη συνέχεια εξήγησαν με διακριτικό τρόπο στην Ευγενία πως είναι εκτός των καθηκόντων της να παρεμβαίνει στη δουλειά της κριτικής επιτροπής.

Πάντως, για όσους γνωρίζουν καλά τη μαέστρο, φρόντισε με τρόπο να δείξει τη δυσαρέσκειά της. «Προσδοκώ πως η συνεργασία μου με το Mega θα είναι άρτια, όπως αυτή με τον ΑΝΤ1», δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου. Μια φράση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες...