Δυο δυο στις πίστες ή μήπως τρεις;

31.07.2007
Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται στο φόρτε του, ήδη όμως τραγουδιστές και επιχειρηματίες κάνουν τις πρώτες συνεννοήσεις και συζητήσεις για τον επόμενο χειμώνα. Το «Λοιπόν» με κάθε επιφύλαξη, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να ανατραπούν τα πάντα, σας παρουσιάζει τα μουσικά σχήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις πίστες της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας αλλά και τα καυτά gossip που συζητιούνται για τον επόμενο χειμώνα.

Από τον Βασίλη Λούκα

Κοινός παρονομαστής η μεγάλη δυσκολία στο νυχτερινό πρωτάθλημα και δεδομένη πλέον η απουσία των όποιων μοναχικών πρωταγωνιστών. Τέλος οι ηρωισμοί δηλαδή, καθώς σχεδόν όλοι οι μεγάλοι σταρ αποφάσισαν φέτος να συμπράξουν. Κοινός και ορατός στόχος είναι ουσιαστικά να καταφέρουν να βγάλουν με επιτυχία όχι όλη τη σεζόν μη γελιόμαστε, αλλά να συμπληρώσουν τις απαραίτητες πια 60 εμφανίσεις.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, πιστή στο δόγμα η ισχύς εν τη ενώσει, σχεδιάζει να συμπράξει επί σκηνής με τη Δήμητρα Γαλάνη. Πριν από κάποιες σεζόν η συνεργασία της με τη Χάρη Αλεξίου είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, οπότε η ευκαιρία για μια απόπειρα επανάληψης προβάλλει ως μοναδική. Αυτήν τη φορά η συνύπαρξη των δύο ερμηνευτριών προγραμματίζεται επί σκηνής «Rex». Το κέντρο όπου πέρυσι φιλοξενήθηκαν Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Μαζωνάκης θα θυμίζει πλέον κάτι από μοντέρνα και ευρύχωρη μουσική σκηνή.

Αντίθετα, ο «Βοτανικός», όπου θα φιλοξενηθεί ένα απρόσμενο τρίο, ήτοι Κουρκούλης - Θεοδωρίδου - Κοκκίνου, είναι προφανές ότι θα μοιάζει 100% με λαϊκό χώρο διασκέδασης. Λουλούδια, τσιφτετέλια και όλα τα παρελκόμενα. Προσέξτε τι παίζει εκεί. Ο Νίκος Κουρκούλης μετά την πετυχημένη σύμπραξή του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη πήρε τη μεγάλη απόφαση... Μαζί θα επαναλάβουν το εγχείρημα και στην πρωτεύουσα. Έτσι, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, έχουν συμφωνήσει να βρεθούν παρέα στην πίστα του κέντρου «Βοτανικός». Δίπλα τους κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να βρεθεί και η Έλλη Κοκκίνου. Πώς θα γίνει αυτό; Είναι απλό. Η ερμηνεύτρια θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Αθήνα, ειδικά τώρα που έχει μεσολαβήσει και η αποχώρησή της από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο χώρο και μόλις ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους Θεοδωρίδου, Κουρκούλης και Κοκκίνου, φημολογείται ότι θα ξεκινήσει εμφανίσεις ο Σταμάτης Γονίδης, ενώ ακόμη δεν έχουν καταλήξει στα υπόλοιπα ονόματα του σχήματος που θα πλαισιώσουν τον τραγουδιστή.

Στο χώρο όπου έχουν φιλοξενηθεί πολλά και μεγάλα ονόματα στο παρελθόν, όπως η Άννα Βίσση και ξανά ο Σταμάτης Γονίδης, το τρίο αυτό ευελπιστεί να γράψει μια δική του πετυχημένη εμπορικά σελίδα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η συνεργασία αυτή βάζει τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν και ήθελαν τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας της επί πίστας με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο τελευταίος δεν αποκλείεται τελικά να συνεχίσει να συνεργάζεται και φέτος με τον όμιλο Μαροσούλη, σε αντίθεση φυσικά με τη Δέσποινα Βανδή, που αυτήν τη στιγμή σκέφτεται εντελώς άλλα πράγματα.

Από την άλλη, σταθερό φαίνεται να μένει και φέτος ένα ακόμη δίδυμο: Αντώνης Ρέμος και Μαρινέλλα. Εκεί λοιπόν που κάποιοι κακεντρεχείς διέδιδαν πέρυσι ότι δεν θα καταφέρουν να βγάλουν ούτε μήνα μαζί, εκείνοι διαψεύδουν προβλέψεις και σενάρια και συνεχίζουν. Έτσι, μετά την περσινή αθηναϊκή τους σύμπραξη σειρά πήρε η Θεσσαλονίκη και, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει άλλη μια απόπειρα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στο στέκι του Αντώνη Ρέμου στη λεωφόρο Πειραιώς.

Την ίδια στιγμή Πασχάλης Τερζής και Πέγκυ Ζήνα έχουν ήδη συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνύπαρξής τους σε γνωστή αθηναϊκή πίστα με στόχο να κάνουν τη διαφορά.

Τέλος, από πλευράς περιβάλλοντος Άννας Βίσση, όπως έχει ακουστεί, αυτό που αναζητείται είναι το πλέον κατάλληλο όνομα που θα αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ για τη μεγάλη επιστροφή της κορυφαίας ερμηνεύτριας στις πίστες.