Η αγάπη θέλει δύο

31.07.2007
Μπορεί η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδούσε: «Είναι το στρώμα μου μονό και μόνη μου καλοπερνώ», αλλά στην καρδιά του καλοκαιριού δεν λέει. Μοναξιά και καλοκαίρι είναι ο χειρότερος συνδυασμός.

Μπορεί η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδούσε: «Είναι το στρώμα μου μονό και μόνη μου καλοπερνώ», αλλά στην καρδιά του καλοκαιριού δεν λέει. Μοναξιά και καλοκαίρι είναι ο χειρότερος συνδυασμός. Γι αυτό και στη showbiz πολλά είναι τα καυτά ειδύλλια αυτής της εποχής που μονοπωλούν τα φλας των φωτογράφων. από τη Χρύσα Αντωνίου

Οι διακοπές θέλουν παρέα και τι πιο ωραίο από ένα καινούργιο love story μέσα στο καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε ότι και πάλι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τραγουδήσει το διαχρονικό «η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί». Ειδικά όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα, τα ειδύλλια γίνονται πιο hot και συζητιούνται περισσότερο. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά κρυφά ή φανερά που απασχολούν τα πηγαδάκια της showbiz, συζητιούνται κάτω από τις ομπρέλες στις παραλίες αλλά και στα πάρτι και μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Τι κι αν κάποιοι και κάποιες stars προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό; Το πάθος και ο έρωτας δεν κρύβονται.

Αλέκος Συσσοβίτης Μαρία Κoρινθίου
Στο ερωτικό θρίλερ «Deep Εnd» o Αλέκος Συσσοβίτης διεκδικεί μέχρι θανάτου τη Μαρία Κορινθίου από τον Κώστα Σόμμερ. Φαίνεται, όμως, ότι οι δύο μήνες που διήρκεσαν τα γυρίσματα στην Εύβοια ήταν αρκετό διάστημα για να γνωριστεί καλύτερα ο Αλέκος με την εκρηκτική Μαρία και να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ερωτική χημεία που είναι διάχυτη ακόμη και στις σκηνές της ταινίας. Οι φήμες μιλούν για ένα από τα πιο hot ζευγάρια του καλοκαιριού, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν ευσταθούν.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης
Χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν μιλούν για τη σχέση τους, αλλά στον καλλιτεχνικό χώρο γνωρίζουν ότι η φιλία τους εξελίχτηκε σε δυνατό έρωτα. Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Αλεξόπουλο, βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού τραγουδιστή των Onirama ένα νέο έρωτα. Αρχικά δεν εμφανίζονταν μαζί στις διάφορες εκδηλώσεις, τελικά όμως το μυστικό τους βγήκε στο φως, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνουν όλο και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις και τα φλας των φωτογράφων τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει στο σπίτι του τραγουδιστή, ενώ η γλυκιά Σίσσυ ακολουθεί τον αγαπημένο της στην περιοδεία του με τους Onirama και τον Αντώνη Ρέμο, όπου πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε νυχτερινό club της Ρόδου. Οι ματιές τους και η συμπεριφορά τους έδειχναν πόσο ερωτευμένοι και ταιριαστοί είναι.

Κωνσταντίνος Καζάκος Ιωάννα Μαρτζούκου
Ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της showbiz. Ο δημοφιλής ηθοποιός και η πανέμορφη ξανθιά fashion director γνωστού περιοδικού γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό σε μια φωτογράφηση και από τότε έγιναν αχώριστοι. Μόνος εκείνος εδώ και αρκετούς μήνες, αφού χώρισε από την Τάνια Τρύπη, δεν μπορούσε παρά να υποκύψει στα όμορφα μάτια της ξανθιάς γοργόνας από την πρώτη στιγμή. Το ζευγάρι δεν κρύβει ότι ζει ένα μεγάλο έρωτα. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν στο πάρτι που έκανε το Mega για τη «Βέρα στο δεξί», όπου η τρυφερότητα ήταν διάχυτη μεταξύ τους. Μάλιστα, όπως σχολιάζουν άτομα που γνωρίζουν καλά τον Κωνσταντίνο, είχαν καιρό να τον δουν τόσο καλά και ευτυχισμένο. Η Ιωάννα τον κοιτάει στα μάτια κι εκείνος φαίνεται ότι στο πρόσωπό της ξαναβρήκε τον έρωτα. Όπως μάθαμε, ετοιμάζονται για τις διακοπές τους και άτομα του καλλιτεχνικού χώρου λένε πως είναι ένα ειδύλλιο που θα έχει διάρκεια.

Μάρω Λύτρα - Γιάννης Αμανατίδης
Αν και η Μάρω Λύτρα διαψεύδει τα περί ειδυλλίου της με το διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή, τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια επιμένουν ότι εδώ υπάρχει νέο ειδύλλιο. Για πρώτη φορά, άλλωστε, η sexy τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι καλά στα προσωπικά της στη μετα-Καραφώτη εποχή και πως το έτερόν της ήμισυ είναι πιο διάσημο από εκείνη. Σύμφωνα με όσα λέγονται σε κύκλους της showbiz, το ξαφνικό γκολ στον έρωτα έχει μπει, αλλά ο διεθνής άσος της μπάλας είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να συζητούν τα προσωπικά του. Έτσι, η τραγουδίστρια έκανε πίσω και ζει αθόρυβα τον έρωτά της, που ξεκίνησε, σύμφωνα με καλλιτεχνικούς κύκλους, στη Μύκονο, φούντωσε στην Κρήτη, όπου πήγαν μαζί διακοπές, και συνεχίζεται στη Γερμανία. Μακριά από τα αδιάκριτα φλας των παπαράτσι.

Γιώργος Γιαννιάς Ελευθερία Παντελιδάκη
Θα το πάρει το κορίτσι τελικά, γιατί πολύ την έχει ταλαιπωρήσει; Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Παντελιδάκη, που το φετινό καλοκαίρι τους βρίσκει ξανά μαζί πιο ερωτευμένους από ποτέ. Γιατί Γιώργος και Ελευθερία έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα στο παρελθόν. Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ένιωσαν ότι τους συνδέει μια μοναδική χημεία που, όπως όλα δείχνουν, διαρκεί ακόμη. Πριν από περίπου ένα χρόνο, βέβαια, οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Και πράγματι, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τους βλέπαμε μαζί. Φαίνεται, όμως, ότι δεν άντεξαν για πολύ... Οι κοινές τους εμφανίσεις ξεκίνησαν πάλι πριν από λίγο καιρό κάνοντας τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια της showbiz να πάρουν φωτιά! Στην αρχή όλοι αναρωτιόντουσαν τι γίνεται, στην πορεία όμως λύθηκαν οι απορίες και όλοι συμφωνούν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ «καυτό» για το ζευγάρι. Κάποιοι βέβαια τους θέλουν να ετοιμάζονται για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους τώρα που τα ξαναβρήκαν. Ποιο είναι αυτό; Να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνουν τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια!

Χρήστος Βασιλόπουλος - Μαρία-Λουίζα Βούρου
Στον «Έρωτα» έπαιζε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, έρωτας τον χτύπησε μόλις αντίκρισε την κόρη του Γιάννη Βούρου, η οποία μπορεί μεν να μην πήρε τον τίτλο που επιθυμούσε στα καλλιστεία, αλλά κέρδισε το γοητευτικό ηθοποιό.

Οι ψίθυροι φούντωναν, όπως και οι εμφανίσεις τους, μέχρι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες τους με καυτά φιλιά! Η Μαρία-Λουίζα το παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται, αφού πάντα είναι μαζί χεράκι χεράκι και μάλιστα, αν και μετράνε μόλις τρεις μήνες σχέσης, μένουν μαζί στο Ν. Κόσμο τις τελευταίες μέρες και μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Είναι ενθουσιασμένοι και τους αρέσει να πηγαίνουν μαζί τόσο στο θέατρο και το σινεμά όσο και στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής, ενώ είναι έτοιμοι και για τις πρώτες κοινές διακοπές τους σε κάποιο από τα νησιά μας.

Κωνσταντής Σπυρόπουλος - Ελμίνα Κοπελούζου
Ο έρωτας με έρωτα περνάει και όταν ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος συνάντησε την πανέμορφη Ελμίνα, ξέχασε εντελώς την περασμένη αγάπη του, τη Λήδα Ματσάγγου. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι ζουν τον έρωτά τους και επιλέγουν για τις αποδράσεις τους τη Μύκονο αλλά και την Αίγινα, όπου βρίσκεται το εξοχικό του Κωνσταντή. Αν και καλοκαίρι και οι δύο «πνίγονται» στη δουλειά η Ελμίνα με τις εφοπλιστικές επιχειρήσεις του πατέρα της και ο Κωνσταντής με την αναδιοργάνωση και το σχεδιασμό του προγράμματος στον Alpha, με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύουν στη Μύκονο, όπου έχουν πολύ καλούς φίλους, αλλά προσπαθούν να μένουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους, καθώς και οι δύο είναι εξαιρετικά διακριτικοί.

Άρης Σερβετάλης Βίκυ Παπαδοπούλου
Είναι και οι δύο νέοι, ωραίοι και από τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί οι ίδιοι είναι χαμηλών τόνων και τηρούν σιγήν ιχθύος, γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό μέσω κοινών γνωστών και γρήγορα ήρθε ο έρωτας. Το καλλιτεχνικό στερέωμα βουίζει ότι τα παιδιά περνούν το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι και ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα λέγονται στον καλλιτεχνικό χώρο, πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη Φηρά, Οία, Κόκκινη Παραλία και ετοιμάζεται και για άλλες εξορμήσεις για να χαρεί τον έρωτά του.

Κώστας Καραφώτης Κατερίνα Παπουτσάκη
Στην αρχή προσπάθησαν να το κρύψουν, αλλά τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια βοούσαν ότι δεν χρειάστηκε να πει η Κατερίνα Παπουτσάκη «Αν μ αγαπάς» στον Κώστα Καραφώτη, καθώς εκείνος την πρόσεξε αμέσως ένα βράδυ που η νεαρή ηθοποιός είχε πάει στο κέντρο που τραγουδούσε. Εδώ και λίγο καιρό ο Κώστας και η Κατερίνα ζουν ένα μεγάλο έρωτα, τον οποίο τελικά παραδέχτηκε η ηθοποιός όταν δήλωσε σε έντυπο ότι είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Παρόλο που η γοητευτική Κατερίνα θα αρχίσει σύντομα γυρίσματα, καθώς θα πρωταγωνιστεί σε δύο σίριαλ, αλλά και πρόβες ως Ρίτα στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, βρήκε χρόνο να περάσει με τον αγαπημένο της στη Σίφνο. Συνδύασε δουλειά (σ.σ.: πρωταγωνιστεί στην καινούργια ταινία του Νίκου Ζαπατίνα που γυρίστηκε εκεί) και διακοπές, ενώ, σύμφωνα με καλλιτεχνικές πηγές, ετοιμάζονται για εξορμήσεις και σε άλλα νησιά και κυρίως στην Κρήτη, την οποία λατρεύει η δημοφιλής ηθοποιός. Όσο για τον Κώστα Καραφώτη, μετά τη σχέση του με τη Μάρω Λύτρα είναι «κουμπωμένος» στις δηλώσεις του και προτιμάει να ζει τον έρωτά του με την Κατερίνα διακριτικά, αν και ακούγεται ότι και αυτήν τη φορά ο τραγουδιστής είναι full in love. Το θέμα είναι για πόσο, λένε άτομα του καλλιτεχνικού χώρου.

Θάλεια Γιαννακοπούλου Βλάνταν Ίβιτς
Κάτι τρέχει μεταξύ τους, συζητούν τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, καθώς η εκρηκτική Playgirl Θάλεια Γιαννακοπούλου φαίνεται ότι έβαλε γκολ στην καρδιά του αδελφού του Ίλια Ίβιτς, Βλάνταν, που παίζει στην ΑΕΚ. Λέγεται ότι το φλερτ είναι διακριτικό και κρατιέται κρυφό και από τις δύο πλευρές μέχρι να δέσει. Όμως, αδιάκριτα μάτια τούς έχουν πετύχει μαζί σε εστιατόριο στην Κηφισιά, αλλά και στο «Romeo». Όσο για το αν η τρυφερή τους φιλία εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό, ο χρόνος θα δείξει, λένε άτομα στους καλλιτεχνικο-αθλητικούς κύκλους.