Σταρ υψηλών απαιτήσεων

20.07.2007
Για τη μία και μοναδική αυτή εμφάνισή του στη χώρα μας ο Βρετανοκύπριος καλλιτέχνης έχει πολλές βασικές απαιτήσεις, με πρώτη και καλύτερη τα άσπρα λουλούδια! Θέλει, όπως λέγεται, να υπάρχουν κρίνα και τριαντάφυλλα σε όλους τους χώρους όπου θα βρίσκεται και πάνω απ όλα το άσπρο χρώμα των λουλουδιών να κυριαρχεί στο καμαρίνι του.

Για τη μία και μοναδική αυτή εμφάνισή του στη χώρα μας ο Βρετανοκύπριος καλλιτέχνης έχει πολλές βασικές απαιτήσεις, με πρώτη και καλύτερη τα άσπρα λουλούδια! Θέλει, όπως λέγεται, να υπάρχουν κρίνα και τριαντάφυλλα σε όλους τους χώρους όπου θα βρίσκεται και πάνω απ όλα το άσπρο χρώμα των λουλουδιών να κυριαρχεί στο καμαρίνι του. Βασική επιθυμία του επίσης, ο χώρος του να είναι ευρύχωρος και άνετος, γι αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, το καμαρίνι του θα ξεπερνάει τα 100 τ.μ. Μάλιστα, θα χρειαστούν τέσσερα φορτηγά που θα μεταφέρουν την επίπλωσή του.

Σημειωτέον ότι ο γνωστός σταρ έχει ζητήσει ξεχωριστά διαμορφωμένο καθιστικό στα παρασκήνια, ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί συγγενείς και φίλους από την Κύπρο και την Ελλάδα. Εννοείται βέβαια πως η γκαρνταρόμπα του θα τοποθετηθεί σε άλλον ιδιαίτερο χώρο, που θα αγγίξει επίσης τα 100 τ.μ. Όσο για τους ανθρώπους που θα τον συνοδεύουν, η πολυπληθής ομάδα παραγωγής του αποτελείται από 180 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι μουσικοί, τεχνικοί, μάγειρες, κομμωτές και μακιγιέρ.

Η τεράστια σκηνή εμβαδού 1.200 τ.μ. και η κεντρική όπου θα κινείται ο σταρ, αλλά και η οθόνη ύψους 25 μ. θα μονταριστούν από 250 τεχνικούς μέσα σε μία εβδομάδα περίπου, ενώ από την Ιταλία 34 φορτηγά θα μεταφέρουν 75 τόνους κατασκευαστικού εξοπλισμού για να στηθεί στο ΟΑΚΑ όλο αυτό το υπερθέαμα. Την ημέρα της συναυλίας το προσωπικό που θα απασχοληθεί θα φτάσει τα 862 άτομα, ενώ συνολικά οι άνθρωποι που θα εργαστούν για το σόου θα φτάσουν τις 3.000.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης έχει ζητήσει και θα έχει ακόμη και προσωπική γραμμή Internet στο καμαρίνι του, μιας και του αρέσει να περνάει ατελείωτες ώρες σερφάροντας στο Διαδίκτυο. Τα προσωπικά του καμαρίνια θα είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποίησαν στον τελικό του Champions League η Λίβερπουλ και η Μίλαν. Ο Τζορτζ Μάικλ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα από τις 23 Ιουλίου μαζί με όλη τη συνοδεία του, για να εξερευνήσουν, όπως λένε, την πόλη και γι αυτόν το λόγο έχει ζητήσει ένα όχημα που θα τον διευκολύνει στις μεταφορές του.