Κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία

25.07.2007
Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ένας άνθρωπος που δηλώνει φύσει αισιόδοξος. Μπορεί πρόσφατα ο τραγουδιστής να έζησε κάποιες δύσκολες στιγμές στα προσωπικά του, όλα όμως δείχνουν ότι δεν πτοήθηκε, δεν έχει χάσει το ηθικό του αλλά ούτε και τη διάθεσή του.

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ένας άνθρωπος που δηλώνει φύσει αισιόδοξος. Μπορεί πρόσφατα ο τραγουδιστής να έζησε κάποιες δύσκολες στιγμές στα προσωπικά του, όλα όμως δείχνουν ότι δεν πτοήθηκε, δεν έχει χάσει το ηθικό του αλλά ούτε και τη διάθεσή του. Εργασιομανής όπως είναι, καθημερινά ασχολείται με την καριέρα του και δεν παραλείπει να οριοθετεί πάντα πάνω σε καινούργια βάση τα προσωπικά του.

Στόχος του, άλλωστε, είναι να κάνει μια νέα αρχή. Όσον αφορά σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι στιγμής μπορεί να μην του έχει βγει 100%, όπως ήθελε αρχικά, το φετινό πρόγραμμα των συναυλιών του, αλλά, όπως φαίνεται, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν χάνει το χαμόγελό του ούτε την αισιοδοξία του. Ετοιμάζει, όπως μαθαίνουμε, πολλές εκπλήξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ειδικό βάρος μάλιστα έχει πέσει στην αγορά των ΗΠΑ, όπου πλέον θεωρείται σούπερ σταρ.

Ακόμη όμως και στα προσωπικά του δεν αποκλείεται να κάνει κάποια έκπληξη, καθώς ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσει να κοιτάζουν πάντα μπροστά και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Και όλα αυτά μέσα στο καλοκαίρι, που μέχρι στιγμής το έχει συνδυάσει στην κυριολεξία με απόλυτη εργασιομανία. Από τη μια υπάρχουν οι προετοιμασίες των μελλοντικών εμφανίσεών του στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα εκκρεμούν και οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το παζλ με τα φετινά live που θα κάνει ανά την επικράτεια.

Έτσι, οι αποδράσεις του για χαλάρωση είναι πολύ λίγες, αφού λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματός του δεν μπορεί να λείπει τακτικά από το κλεινόν άστυ. Όπως μας αποκάλυψε ο φίλος και συνεργάτης του, ο σκηνοθέτης Ηλίας Μαλανδρής, ο ελεύθερος χρόνος του Μάριου Φραγκούλη είναι πλέον ελάχιστος και φαντάζει ως μαγική εικόνα, με αποτέλεσμα οι αποδράσεις του να είναι πολύ επιλεκτικές και, όταν καταφέρνει να ξεφύγει για λίγο από τις υποχρεώσεις του, οι προορισμοί του είναι συγκεκριμένοι.

Όπως μάθαμε, του αρέσει να βρίσκεται είτε στην πισίνα του καλού φίλου του Βασίλη Χατζή στην Επίδαυρο είτε στο αγαπημένο του νησί, την Κάσο. Μάλιστα, στους προορισμούς του περιλαμβάνεται πλέον και ο Δριός, στο κέντρο της Πάρου, μιας και στη βίλα «Ανεζίνα» συχνά πυκνά κάνει ολιγοήμερες εκδρομές ο Ηλίας Μαλανδρής με το γιο του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εκεί, στο νησί των Κυκλάδων και στον ειδικό καλλιτεχνικό χώρο που έχει διαμορφώσει η Μαρία Ανουσάκη, να πραγματοποιηθεί και κάποια συναυλία-έκπληξη. Β.Λ.