Πρωταθλητής της παραλιακής

25.07.2007
Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που καθημερινά έχει κόσμο στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που καθημερινά έχει κόσμο στο κέντρο όπου εμφανίζεται. Ο γνωστός τραγουδιστής, άλλωστε, δεν είναι μόνο φαν της ζωής επί πίστας, αλλά ασχολείται συστηματικά και με τον αθλητισμό και καταφέρνει να ξεχωρίζει ακολουθώντας ένα διαφορετικό μοντέλο. Δεν μένει... έξω απο τη ζωή, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί του, αλλά ζει και κινείται όπως κάθε νέος της εποχής του. Κάνει τζετ σκι, αθλείται, κολυμπάει, οδηγεί φανατικά μηχανές μεγάλου κυβισμού, είναι χαμηλών τόνων και έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι διάσημοι Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στη χώρα μας φροντίζουν να μη χάνουν τα προγράμματα που παρουσιάζει. Για άλλη μια σεζόν, λοιπόν, ο Νίκος Βέρτης αναδεικνύεται πρωταθλητής της παραλιακής και μπορεί άνετα να περηφανεύεται, αφού τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο απόλυτο must της νυχτερινής Αθήνας.

Η διαδρομή που έκανε από τη Θεσσαλονίκη προς την πρωτεύουσα τον έχει ωφελήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φέτος, ανήμερα της γιορτής του, στις 6 Δεκεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα σε καινούργιο χώρο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον Βασίλη Κοντόπουλο. Πρόσφατα έγινε πλατινένιος με τον τελευταίο δίσκο του, που έχει τίτλο «Μόνο για σένα», αλλά και με το CD single «Πες το μου ξανά». Να που ο Βασίλης Κοντόπουλος που πίστεψε σ' αυτόν από την πρώτη στιγμή δεν έπεσε έξω.