Πήρε τα παπούτσια στο χέρι!

17.07.2007
Αν και οι φήμες τους ήθελαν του χρόνου τα Χριστούγεννα να ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά ο Δημήτρης Χατζηαράπογλου και η Χρυσάνθη Ντάφλα χώρισαν.

Αν και οι φήμες τους ήθελαν του χρόνου τα Χριστούγεννα να ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά ο Δημήτρης Χατζηαράπογλου και η Χρυσάνθη Ντάφλα χώρισαν. Μία είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια της σόουμπιζ. γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο και σύντομα η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ένα δυνατό έρωτα. Ο Δημήτρης είδε στο πρόσωπο της Χρυσάνθης την ιδανική γυναίκα για οικογένεια. Ο επιχειρηματίας άλλωστε δήλωνε ότι ήταν ένα από τα όνειρά του να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Και ήταν τόσο μεγάλος ο έρωτάς του για τη Χρυσάνθη, που δεν άκουγε κανέναν ούτε είχε ενδοιασμούς απέναντί της επειδή είχε αλβανική καταγωγή. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, αφού άλλα σχέδια είχε η Χρυσάνθη για το μέλλον τους...

Το μοντέλο ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Μέσω ενός σεναριογράφου, λοιπόν, μπήκε σε οντισιόν για σίριαλ για να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού της είπαν ότι έχει μεγάλο ταλέντο. Όλες αυτές τις κινήσεις βέβαια τις έκανε εν αγνοία του Δημήτρη, ο οποίος έκανε σχέδια για το γάμο τους. Κάποια στιγμή όμως η Χρυσάνθη αποφάσισε να ανακοινώσει στον πρώην πλέον αγαπημένο της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, ζήτησε και την... αρωγή του για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της. Αυτή της η «επιθυμία», όμως, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον Δημήτρη. Ο καβγάς τους ήταν πολύ έντονος. Της ζήτησε λοιπόν να χωρίσουν και μάλιστα της είπε να πάρει και τα πράγματά της από το σπίτι που παλιότερα στέγαζε τον έρωτά τους.

Από εκείνη τη στιγμή η Χρυσάνθη έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ ο Δημήτρης το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μύκονο παρέα με φιλική συντροφιά. Β.Δ.