Έχασε τον ύπνο του για μια γυναίκα

19.07.2007
Τον ύπνο του έχει χάσει τους τελευταίους μήνες ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Τον ύπνο του έχει χάσει τους τελευταίους μήνες ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Πρόκειται για έναν από τους ωραίους στο σίριαλ του Mega «Βέρα στο δεξί», ο οποίος έκανε την έκπληξη φέτος το χειμώνα και έγινε η ερωτική φαντασίωση δεκάδων κοριτσιών, ερμηνεύοντας το ρόλο του Ανδρέα, ενός ευαίσθητου αλλά και δυναμικού δημοσιογράφου. Όπως συζητιόταν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι που γνωρίζει καλά τον ηθοποιό, μια νεαρά ύπαρξη του έχει γίνει εφιάλτης και μηχανεύεται κάθε είδους τεχνάσματα για να μπορεί να τον βλέπει και να βρίσκεται κοντά του. Τόσο πολύ μάλιστα έχει ταράξει τη ζωή του γοητευτικού ηθοποιού, που, όπως είπε ο ίδιος σε φιλικά του πρόσωπα, αναγκάστηκε μέχρι και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου να αλλάξει, για να το πάρει απόφαση και να πάψει να τον ενοχλεί.

Η εν λόγω δεσποινίς εμφανίστηκε ως αισθητικός προσεγγίζοντας φιλικά του πρόσωπα, με στόχο να τον γνωρίσει και να κερδίσει την καρδιά του.

Μάλιστα, βρήκε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τον ενοχλεί συνεχώς, ακόμα και τις πιο ακατάλληλες βραδινές ώρες, ενώ, όπου πήγαινε, την έβλεπε συνεχώς μπροστά του. Και το πιο παράλογο; Η κοπέλα είπε στον Παναγιώτη ότι έχει σπουδάσει υποκριτική. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησε να τον πείσει ότι τα ενδιαφέροντά τους είναι κοινά και του ζήτησε μάλιστα να μεσολαβήσει για να την πάρουν στο καινούργιο σίριαλ που θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος, ώστε να είναι μαζί.

Για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη όμως αυτή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο. Έτσι, λοιπόν, δεν άντεξε. Της απαγόρευσε να τον ξαναενοχλήσει και άλλαξε το κινητό του τηλέφωνο και πλέον δίνει το νούμερό του μόνο σε πολύ δικά του πρόσωπα. Κάτι που φαίνεται να πέτυχε, αφού μόλις η κοπέλα συνειδητοποίησε ότι ο νεαρός ηθοποιός δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση, το πήρε απόφαση και έπαψε να τον ενοχλεί.