Αποχωρεί από τη «Μαρία την άσχημη»

18.07.2007
Μπορεί ο Άνθιμος Ανανιάδης να «έχασε» τον πατέρα του, ο Αλέξανδρος Ρήγας ωστόσο προσπαθεί να τον αντικαταστήσει άμεσα.

Μπορεί ο Άνθιμος Ανανιάδης να «έχασε» τον πατέρα του, ο Αλέξανδρος Ρήγας ωστόσο προσπαθεί να τον αντικαταστήσει άμεσα. Φυσικά, αναφερόμαστε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη» και στην αποχώρηση του Χρήστου Νομικού από το ρόλο του πατέρα του Αλέξη Μαντά.

Αποχώρηση που ο Ρήγας προσπάθησε να αποφύγει, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Τα παράπονα του κ. Νομικού προς τον Αλέξανδρο Ρήγα που επιμελείται τη σειρά έγιναν μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της. Ο ρόλος του ήταν μικρός και δεν ήταν αυτό που εκείνος περίμενε.

Έτσι, όταν ανακοινώθηκε πως η παραγωγή θα συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Χρήστος Νομικός φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα τον Ρήγα για την αποχώρησή του, αφού ως επαγγελματίας δεν ήθελε να του δημιουργήσει πρόβλημα την τελευταία στιγμή. Ο Αλέξανδρος από την πλευρά του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσε να του αλλάξει γνώμη, υποσχόμενος αύξηση των οικονομικών του απολαβών και μεγαλύτερο ρόλο. Τίποτα όμως απ όλα τα παραπάνω δεν τον συγκίνησε, έτσι λοιπόν απάντησε για ακόμα μια φορά αρνητικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρήγας αρχικά σκέφτηκε να κόψει το ρόλο του πατέρα Στεφανέλη, στέλνοντάς τον στο εξωτερικό με τη σύζυγό του, όμως το πρωτότυπο σενάριο θέλει το ρόλο και στα επόμενα επεισόδια, επομένως η μόνη λύση είναι η αντικατάσταση του κ. Νομικού. Επικρατέστεροι μέχρι αυτήν τη στιγμή είναι ο Γιάννης Ευαγγελίδης (βαθμοφόρος του «Καλημέρα ζωή») και ο Νίκος Γαλανός, αφού και οι δύο ταιριάζουν στο σωματότυπο του αποχωρήσαντα. Τον τελευταίο λόγο, φυσικά, έχει ο Αλέξανδρος Ρήγας και μονάχα εκείνος. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον Οκτώβρη!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ