Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έρχεται στην Ελλάδα

18.07.2007
Μετά την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, τον Τομ Χανκς, τον Μπίλι Ζέιν και τη Νίκι Χίλτον ένας ακόμη σταρ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στη χώρα μας...

Μετά την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, τον Τομ Χανκς, τον Μπίλι Ζέιν και τη Νίκι Χίλτον ένας ακόμη σταρ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στη χώρα μας... Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ, που αρκετές φορές στο παρελθόν έχει δηλώσει πόσο του αρέσει η Ελλάδα. Φέτος το καλοκαίρι,

λοιπόν, θα το περάσει κάτω από τον ελληνικό ήλιο...

Η πληροφορία έρχεται από τον Γιώργο Μαραγκουδάκη, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος Έλληνας φίλος του πασίγνωστου ηθοποιού.

Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο Μόντε Κάρλο στο πλαίσιο μιας ειδικής γιορτής που πραγματοποιείται στο πριγκιπάτο ανά τακτά χρονικά διαστήματα από στελέχη που έχουν σχέση με τους αγώνες της Φόρμουλα 1. Εκεί, όπως είπε ο Γιώργος Μαραγκουδάκης, ο διάσημος ηθοποιός του αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει μέσα στο φετινό καλοκαίρι για διακοπές στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σκοπεύει να επισκεφτεί διάφορα νησιά του Αιγαίου, αν και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να ταξιδέψει τελικά με προορισμό το Ιόνιο, όπου συνήθως εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ και της showbiz.

Εννοείται ότι όλες οι κινήσεις του Ρίτσαρντ Γκιρ θα γίνουν ινκόγκνιτο, αφού επιθυμία του είναι να ζήσει ξέγνοιαστα τις διακοπές του στη χώρα μας, χωρίς παρατράγουδα και παπαράτσι να καιροφυλακτούν σε κάθε του βήμα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο διάσημος σταρ, ακριβώς επειδή επιθυμεί να περνάει απαρατήρητος, δεν αποκλείεται να δηλώσει τόσο στο σκάφος που θα νοικιάσει όσο και στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί άλλο όνομα, ώστε να νιώθει εντελώς άνετα. Πέρα, λοιπόν, από τη δυναμική επιστροφή που σχεδιάζει για τη μεγάλη οθόνη με ένα καινούργιο καλοστημένο θρίλερ, όπως φαίνεται, έχει γίνει ένας έξυπνος σχεδιασμός που αφορά και στην επικείμενη επίσκεψή του στη χώρα μας. Ούτε «απόβαση» στο Αιγαίο να ετοιμαζόταν να κάνει δεν θα την ετοίμαζε έτσι, θα σκεφτείτε... Αυτά όμως είναι τα «ελαττώματα» των celebrities! Σημειώστε, πάντως, ότι σε περίπτωση φιλοξενίας του στη βίλα του Έλληνα φίλου του είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα έχουμε και άλλο αποκλειστικό υλικό.

Β.Λ.