ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ

28.06.2007
Δεν έχει εγκατασταθεί καλά καλά στις ΗΠΑ και ήδη η Βικτόρια Μπέκαμ έχει προκαλέσει αναστάτωση. Οι στυλιστικές της απόψεις αρχίζουν να γίνονται must! Το καρέ στο μαλλί της αντιγράφηκε ήδη από τη φίλη της Κέιτι Χολμς, που έδωσε έτσι το σύνθημα.

Επιμέλεια: Νίκος Ζαμπαράς

Δεν έχει εγκατασταθεί καλά καλά στις ΗΠΑ και ήδη η Βικτόρια Μπέκαμ έχει προκαλέσει αναστάτωση. Οι στυλιστικές της απόψεις αρχίζουν να γίνονται must! Το καρέ στο μαλλί της αντιγράφηκε ήδη από τη φίλη της Κέιτι Χολμς, που έδωσε έτσι το σύνθημα.

ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ
Στα? χαρακώματα βρίσκονται και πάλι ο Έμινεμ και η Μαράια Κάρεϊ. Αφορμή για τη νέα μάχη του πρώην ζευγαριού είναι η καινούργια δισκογραφική δουλειά του ράπερ, με την οποία η Κάρεϊ θεωρεί ότι παρουσιάζει τη ζωή τους όταν ήταν μαζί! Η Κάρεϊ υποστηρίζει πως έχει εντοπίσει αρκετά κομμάτια στο νέο άλμπουμ, τα οποία έχουν στοιχεία της ζωής τους, αλλά και κάποια που τη δυσφημίζουν. Για το λόγο αυτό, έδωσε εντολή στους δικηγόρους της και τους επικεφαλής της δισκογραφικής της εταιρείας να περάσουν από κόσκινο τους στίχους και να κινηθούν ανάλογα κατά του Έμινεμ.

ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
Η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραμένουν αγαπημένοι παρά το χωρισμό τους και, όπως τόνισαν, τώρα πια είναι και πολύ καλά φιλαράκια «Απλώς πήραμε διαφορετικούς δρόμους», σχολίασε ο Τίμπερλεϊκ, που γελάει μ’ εκείνους που νομίζουν ότι επειδή χώρισαν με την Κάμερον είναι και σκοτωμένοι. «Είμαστε φίλοι και είναι καλό που έχουμε ο ένας τον άλλο στα δύσκολα», πρόσθεσε η 34χρονη ηθοποιός.

ΦΟΡΕΣΕ «ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ»
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Και ο Σιν Στιούαρτ, ο γιος του θρύλου της ροκ Ροντ Στιούαρτ, θέλησε να το παίξει «λεβέντης» πριν από περίπου δύο μήνες ρίχνοντας πέτρες, τούβλα, ακόμη κι ένα γραμματοκιβώτιο (!) σ’ ένα αυτοκίνητο που περνούσε κοντά από το σπίτι του. Προς τι οι... ρίψεις; Μα για να περάσει η ώρα του και των φίλων του που βρίσκονταν στο σπίτι κι έκαναν πάρτι! Όμως, το ζευγάρι που ήταν στο αυτοκίνητο δεν άφησε να περάσει στα ψιλά το όλο σκηνικό ?αφού κόντεψε να σκοτωθεί κι έτσι κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Έπειτα από δύο μήνες ερευνών οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του Σιν, του φόρεσαν τα «βραχιολάκια» και τον οδήγησαν στη φυλακή, απ’ όπου βγήκε, αφού πρώτα ο μπαμπάς πλήρωσε σχεδόν 50.000 ευρώ εγγύηση. Οι τέσσερις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, πάντως, παραμένουν και πλέον η οικογένεια Στιούαρτ περιμένει τη δίκη για να δει εάν ο γιος θα βρεθεί για τα καλά πίσω από τα σίδερα.

Η ΓΙΟΚΟ ΚΑΙ Ο... ΓΙΟΚΑΣ ΤΗΣ
Μια ανάσα από το να προχωρήσει σε έκτρωση στον Σιν είχε βρεθεί η Γιόκο Όνο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα! Η χήρα του Τζον Λένον μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό που κρατούσε χρόνια κρυμμένο μέσα της. «Η εγκυμοσύνη μου στον Σιν έγινε λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή μας με τον Τζον και είχα αμφιβολίες για το αν θα ήθελε το παιδί ή όχι», σχολίασε η 74χρονη σήμερα Γιόκο. Όταν, λοιπόν, γνωστοποίησε στον Λένον την εγκυμοσύνη της και τον ρώτησε τι να κάνει, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Μα φυσικά και θα κρατήσουμε το παιδί», της είπε ο Τζον Λένον, ο οποίος μάλιστα εκνευρίστηκε και μόνο από τη σκέψη που είχε περάσει από το μυαλό της για έκτρωση! Όπως πρόσθεσε η Όνο, ο Λένον έτρεφε μεγάλη αδυναμία στο γιο του Σιν, για τον οποίο απείχε από κάθε μουσική δραστηριότητα για μια πενταετία, ώστε να μεγαλώσει σωστά, και ήταν εκείνος στον οποίο είχε το μυαλό του λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός από τον «αρρωστημένο» θαυμαστή του.

ΦΗΜΕΣ, ΦΗΜΕΣ...
Ποια εγκυμοσύνη; Η Σαρ Τζάκσον διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του Κέβιν Φέντερλαϊν. «Δεν έχω καμία διάθεση να μείνω και πάλι έγκυος», σχολίασε η 30χρονη ηθοποιός, που είναι ήδη μητέρα της τεσσάρων ετών Κόρι και του δύο χρόνων Καλέμπ, και έσπευσε να δείξει και τους? άψογους κοιλιακούς της για να δώσει μια και καλή τέλος στις φήμες. «Δεν είμαι τόσο ηλίθια να μείνω έγκυος, όταν γνωρίζω ότι αυτό είναι επικίνδυνο, αφού ακόμη δεν έχει επανέλθει εντελώς το σώμα μου από την προηγούμενη εγκυμοσύνη», πρόσθεσε η Σαρ. Πέραν όλων των άλλων, η γνωστή ηθοποιός αυτή την περίοδο είναι μόνη και περνάει καλά, όπως εξήγησε! «Ο Κέβιν είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και αυτό δεν θα το αλλάξουν οι φήμες που ακούγονται», κατέληξε.

ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑ!
Ένα αδελφάκι θέλει να προσφέρει στην κόρη της Μπλούμπελ η Τζέρι Χάλιγουελ. Η πρώην «Spice Girl» είναι πολύ δεμένη με την αδελφή της και θέλει και η κόρη της να έχει ένα δικό της άνθρωπο όταν μεγαλώσει. Για να κάνει πράξη, πάντως, το όνειρο του δεύτερου παιδιού, πρέπει η Χάλιγουελ να βρει κάποιον να αγαπήσει πρώτα! Οι ρυθμοί της, όμως, λέει πως δεν της επιτρέπουν να βρει τον ιδανικό άντρα.

ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
Με άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε η Σιένα Μίλερ σε γιορτή κρασιού στα περίχωρα του Λονδίνου. Η Μίλερ είπε να απολαύσει τα οινοπνευματώδη που προσφέρονταν στη γιορτή, αλλά έχασε το μέτρο. Ήπιε πολύ περισσότερο απ’ όσο άντεχε ο οργανισμός της, με συνέπεια να φέρει σε δύσκολη θέση τον μπάρμαν, ο οποίος δεν ήθελε να της προσφέρει περισσότερο ποτό. Η 27χρονη, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω κι έτσι έβγαλε από το πορτοφόλι της 200 δολάρια ζητώντας του να αγοράσει ένα μπουκάλι βότκα! Τελικά, αφού είδε κι απόειδε ότι δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της (σ.σ.: τη σήκωσαν αρκετές φορές) βρήκε μια γωνιά και αποκοιμήθηκε!

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Όλες οι γυναίκες κρύβουν μέσα τους μια πόρνη, την οποία θέλουν κάποια στιγμή να υποδυθούν, είπε η Μόνικα Μπελούτσι. Μάλιστα, τεκμηρίωσε την άποψή της λέγοντας πως όλες θέλουν να μάθουν τη «σκοτεινή πλευρά» τους κι έτσι θα μπορούν να χειριστούν καλύτερα τους άντρες. Η ίδια αποδέχθηκε με χαρά το ρόλο της πόρνης στο «Shoot 'Em Up».

Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΡΓΕΝΗΣ
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι κέρδισε τον τίτλο του πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ. Στη δεύτερη θέση «πλασαρίστηκε» ο Τζέικ Γκίλενχαλ και στην τρίτη ο πρωταγωνιστής των «Fantastic Four» Κρις Έβανς. Η πεντάδα συμπληρώνεται από τους Τσμερκόβσκι και Λουντάκρις, ενώ ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ κλείνει τη δεκάδα των περιζήτητων εργένηδων.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ Η ΝΤΡΟΥ
Το ρόλο της Χλόης θα υποδυθεί η Ντρου Μπάριμορ στη νέα ταινία της... Ντίσνεϊ. Η ηθοποιός δεν θα παίξει, βέβαια, αλλά θα «δανείσει» τη φωνή της στο σκυλάκι που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Η Μπάριμορ έχει «ντουμπλάρει» και στο παρελθόν με τη φωνή της ταινία κινουμένων σχεδίων!