Τραγουδάει για τη μάνα του

20.06.2007
Με ένα τραγούδι που αφορά ένα ευαίσθητο θέμα και στέλνει μηνύματα αγάπης, ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει στη δισκογραφία.

Με ένα τραγούδι που αφορά ένα ευαίσθητο θέμα και στέλνει μηνύματα αγάπης, ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει στη δισκογραφία. μέσα από τους στίχους του αναφέρεται, όπως λέει ο ίδιος, στη μητέρα του. Όχι στην πραγματική, την οποία δεν γνώρισε, αλλά σε αυτήν που τον μεγάλωσε και του στάθηκε και, όπως λέει, είναι συνεχώς δίπλα του. Στη γυναίκα που θεωρεί δύο φορές μητέρα του αφιερώνει

το νέο δίσκο του, λοιπόν, ο αγαπητός καλλιτέχνης. Η Όλγα, η βιολογική του μητέρα, πέθανε λίγο καιρό μετά τη γέννησή του στην Τασκένδη, όταν ο ΛεΠα ήταν μόλις έξι μηνών.

Ο πατέρας του στη συνέχεια παντρεύτηκε την Αθηνά.

ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει με συγκίνηση και πολλή αγάπη και για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την πολυαγαπημένη του κυρά Αθηνά. «Στη ζωή μου λόγω δουλειάς δεν χάρηκα οικογένεια, τον ύπνο μου, τους φίλους μου, αλλά μπορώ να πω ότι κέρδισα κάποια άλλα βασικά. Θυμάμαι που ήμουν πιτσιρικάς και μέναμε στον Κορυδαλλό. Μεγάλωσα δίπλα από το γήπεδο της Νίκαιας. Γνώρισα την αγάπη της μάνας όχι από την πραγματική μου μητέρα, αλλά από την κυρά Αθηνά, τη γυναίκα που με μεγάλωσε και θεωρώ δυο φορές μητέρα μου. Αν δεν υπήρχε αυτή, μπορεί να μην υπήρχα κι εγώ σήμερα. Να μη συνέχιζα.

Το εννοώ αυτό που λέω.

Σ αυτήν τη μάνα, λοιπόν, και σε κάθε μάνα είναι αφιερωμένο το νέο τραγούδι που χαρακτηρίζει τη νέα δουλειά μου. Έχει τίτλο Μάνα και τους στίχους έχει γράψει η Ζώζα, που είναι και αυτή μητέρα, μητέρα της κόρης μας της Κωνσταντίνας, ενώ η μουσική είναι δική μου».

Το γνωστό ζευγάρι, αν και έχει χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, διατηρεί πολύ καλή σχέση και μετά και την περιπέτεια με την υγεία της Ζώζας φαίνεται να ζουν τα καλύτερα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους. «Η Ζώζα είναι 100% σιδερένια και σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ, ενώ είναι πανέτοιμη να ξαναγυρίσει στις δουλειές της, στο χορό, στη μουσική, στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Λογικό, λοιπόν, ήταν να φτιάξουμε μαζί ένα τόσο ρομαντικό τραγούδι, που στέλνει μηνύματα σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής, που για πρώτη φορά δημοσιοποιεί ένα οικογενειακό μυστικό του.