Φήμες χωρισμού

18.06.2007
Μπορεί να είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, όμως στενοί φίλοι τους τώρα μιλάνε για χωρισμό. Τι είναι τελικά αλήθεια από αυτά που μας μεταφέρονται για τα σύννεφα στη σχέση της Άννας και του Χρίστου;

Μπορεί να είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, όμως στενοί φίλοι τους τώρα μιλάνε για χωρισμό. Τι είναι τελικά αλήθεια από αυτά που μας μεταφέρονται για τα σύννεφα στη σχέση της Άννας και του Χρίστου;

Αφορμή για το δικό μας ρεπορτάζ στάθηκε το γεγονός ότι το περασμένο σαββατοκύριακο ο Χρίστος βρισκόταν στη Μύκονο χωρίς την Άννα. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού σε πρόσφατες νυχτερινές εξόδους του η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν τον συνοδεύει. Στενοί συνεργάτες της μας είπαν ότι «επιλέγει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη της κόρη Σοφία, που ετοιμάζει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση». Κάποιοι άλλοι πάλι λένε ότι η Βίσση δεν άντεχε τις κρίσεις ζήλιας του φίλου της που την έπνιγαν.

Ένας μεγάλος έρωτας
Φήμες στα τέλη Μαρτίου του 2006 ήθελαν την υποτιθέμενη σχέση της Άννας και του Χρίστου να μην είναι τίποτα παραπάνω από μια πλάκα που ξεκίνησε η ίδια. Όλα άρχισαν όταν λίγο μετά την επιλογή του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπούσε η Άννα Βίσση στη Eurovision βγήκε να διασκεδάσει μαζί με τους παρουσιαστές Γιώργο Καπουτζίδη και Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τους φίλους και στενούς συνεργάτες της. Ανάμεσά τους βρισκόταν ένας ψηλός κύριος με μακρύ μαλλί αγνώστων λοιπών στοιχείων για τους περισσότερους. Λίγες μόνο ημέρες μετά δημοσιεύτηκαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες που είχαν «συλλάβει» την Άννα σε «τρυφερές» στιγμές με τον Χρίστο. Και οι φωτογραφίες αυτές ήταν αρκετές για να αναζωπυρώσουν τα πρωτοσέλιδα και τα αφιερώματα των μεσημεριανών εκπομπών, που με πηχυαίους τίτλους μιλούσαν για το «νέο έρωτα» της αγαπημένης σταρ. Πολλοί τότε είπαν ότι ήταν μια πλάκα που θέλησε να κάνει η ίδια όταν την ανακάλυψε ένας φωτορεπόρτερ βγαίνοντας από το νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε με την παρέα της και σε μια απόφασή της να διασκεδάσει το γεγονός και να το αντιμετωπίσει με χιούμορ αγκάλιασε τον Χρίστο και τον φίλησε μπροστά στο φακό. Από τότε ζούσαν απολύτως ευτυχισμένοι και πάντα μαζί, ακόμα και σε όλες τις συναυλίες της στο εξωτερικό, αφού ο αγαπημένος της την ακολουθούσε παντού.

Σκηνές ζηλοτυπίας
Με το που μπήκε το 2007 «σύννεφα» άρχισαν να μαζεύονται πάνω από τη σχέση τους και να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα. Πολλοί λένε ότι η αρχή του τέλους δόθηκε όταν η σταρ έφυγε μόνη της για τη Νέα Υόρκη, όπου ήθελε να μείνει για μεγάλο διάστημα για να ξεκουραστεί και από τον απόηχο της Eurovision. Η αλήθεια είναι ότι ζήτησε από τον αγαπημένο της να την ακολουθήσει, αλλά εκείνος δεν δέχθηκε. Ο επίλογος στη σχέση ήταν μια αναπάντεχη σκηνή ζηλοτυπίας του Χρίστου στο στέκι της Άννας, το «Ρizza Ρomodoro», όπου φέρεται να τσατίστηκε με νεαρό αοιδό του μαγαζιού που κοιτούσε τη Βίσση. Τέλος, κάποιοι αναφέρουν ότι και οι δικαστικές περιπέτειες του Ψωμόπουλου με την πρώην σύντροφό του για τη διατροφή του παιδιού τους όσο να κάνει είχε κάποιο αντίκτυπο στη σχέση του ζευγαριού. Ας ελπίσουμε, πάντως, το γυαλί μεταξύ τους να ξανακολλήσει και να τους δούμε γρήγορα πάλι μαζί.