Η Λαμποργκίνι της ευτυχίας

21.06.2007
Είναι μόλις ένα μήνα μαζί και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο λόγος για τη γλυκιά Νατάσα και τον επιχειρηματία Σέρο Μύρτα, ο οποίος δεν την αφήνει από τα μάτια του.

Είναι μόλις ένα μήνα μαζί και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο λόγος για τη γλυκιά Νατάσα και τον επιχειρηματία Σέρο Μύρτα, ο οποίος δεν την αφήνει από τα μάτια του. Γι αυτό αγόρασε για την καλή του ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα της αγοράς, ώστε να εκμηδενίζεται η απόσταση όταν βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο

Ηαγαπητή μας Νατάσα αυτόν τον καιρό σίγουρα πετάει στους επτά ουρανούς και δεν το κρύβει. Όσοι τη γνωρίζουν από πολύ κοντά μας εμπιστεύονται ότι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Έτσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανίζεται δημοσίως με τον αγαπημένο της Σέρο Μύρτα. Η σχέση τους άρχισε να γίνεται γνωστή με αφορμή κάποιες μυστικές από τα αδιάκριτα φώτα των παπαράτσι και των δημοσιογράφων εξορμήσεις στο νησί των ανέμων, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε πρόσφατα την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στα media στην απονομή των δύο χρυσών δίσκων της Νατάσας Θεοδωρίδου, που έγινε στο «Villa Μercedes» της οδού Πειραιώς. Εκεί βρέθηκε και η μικρή κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας, η Ανδριάνα, την οποία η μαμά της δεν παρέλειψε να ανεβάσει πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της απονομής.

«Οι κόρες μου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή», δήλωσε συγκινημένη, χαϊδεύοντας το μάγουλο της μικρής. Φυσικά, οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν ευκαιρία να ρωτήσουν την πανέμορφη Νατάσα αν σκέφτεται να παντρευτεί για τρίτη φορά. Εκείνη έδωσε μια αινιγματική απάντηση, που από πολλούς μεταφράστηκε ποικιλοτρόπως. Απάντησε, λοιπόν, ότι της αρέσει η οικογένεια και το σπιτικό κι επειδή είχε δύο προηγούμενους αποτυχημένους γάμους, δεν σημαίνει πως δεν θα επιχειρούσε κι έναν τρίτο!

Ο 35άχρονος, τώρα, επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας φαίνεται, πάντως, ότι ετοιμάζεται να κάνει πολλά ταξίδια για χάρη της αγαπημένης του. Εξάλλου, κάθε σαββατοκύριακο είναι μαζί της στη Θεσσαλονίκη και ήταν εκείνος που στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας στη συμπρωτεύουσα καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα και κάθε πέντε λεπτά τη «στόλιζε» με δεκάδες πανέρια γαρίφαλα. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της στο «Οdeon» θα ταξιδέψουν μαζί στην Αυστραλία, όπου η Νατάσα έχει προγραμματίσει να κάνει 5 συναυλίες. Λίγοι γνωρίζουν, όμως, ότι σ' αυτό τους το ταξίδι θα έχουν κι έναν άκρως μυστικό και ενδιαφέροντα ενδιάμεσο σταθμό. Έτσι, το αγαπημένο ζευγάρι θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο ταξίδι στη Γερμανία, όπου εκεί ο Σέρος θα παραλάβει και στη συνέχεια θα παραδώσει τα κλειδιά μιας κατακόκκινης Lamborghini στην εκλεκτή της καρδιάς του. Η αξία του ακριβού δώρου ανέρχεται περίπου στα 250.000 ευρώ, με πρόχειρους υπολογισμούς!

Εμείς να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδη