Παραμυθένιος γάμος με άρωμα παράδοσης

15.06.2007
Η μεγάλη μέρα έφτασε στη ζωή της Πέγκυς Ζήνα και του αγαπημένου της Γιώργου Λύρα. Από πολλούς χαρακτηρίστηκε ο «γάμος της χρονιάς», και όχι άδικα θα πούμε εμείς, αφού τα ακόλουθα φωτογραφικά στιγμιότυπα μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Φωτό: Σπύρος Τριανταφύλλου, Ηλίας Κουτουλογένης

Η μεγάλη μέρα έφτασε στη ζωή της Πέγκυς Ζήνα και του αγαπημένου της Γιώργου Λύρα. Από πολλούς χαρακτηρίστηκε ο «γάμος της χρονιάς», και όχι άδικα θα πούμε εμείς, αφού τα ακόλουθα φωτογραφικά στιγμιότυπα μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τους νεόνυμφους Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Λύρα, που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Τρίκορφο Φωκίδας.

Γιατί δεν πήγε η κολλητή της Πέγκυς, Έλλη Κοκκίνου;

Όχι, μην πονηρεύεστε, η Έλλη είχε ενημερώσει την Πέγκυ από τη στιγμή που έλαβε και το προσκλητήριο ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο της φίλης της, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της την κρατούσαν στη συμπρωτεύουσα.

Γιατί δεν συνόδεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου τον Ηλία Ψινάκη;

Η επίσημη δικαιολογία διά στόματος Ηλία ότι «η Τζούλια δεν ήρθε γιατί δεν ήταν καλεσμένη» δεν μας έπεισε και δικαίως, αφού η ξανθιά σεξοβόμβα δεν μπόρεσε να πετάξει με το ελικόπτερο του μάνατζέρ της για τη Ναύπακτο γιατί έχει ήδη ξεκινήσει τα πολύωρα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία παιδιά», όπου θα υποδύεται την πρώην παίκτρια ριάλιτι!

Τι δώρο έκανε ο Ηλίας στο ζευγάρι;

Έναν πίνακα του Τσαρούχη ανεκτίμητης αξίας. Ανάλογο δώρο είχε κάνει και στο γάμο της Δέσποινας Βανδή.

Τι δώρο έκαναν οι νεόνυμφοι ο ένας στον άλλον;

Η νύφη ένα τζιπ Porsche Cayenne και ο γαμπρός ένα Porsche Cayman.

Ποια είναι η κρυφή επιθυμία της μητέρας της Πέγκυς;

Λίγο πριν ξεκινήσει για το εκκλησάκι η μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα, με το γάμο των παιδιών, ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Τώρα περιμένω να με κάνουν και γιαγιά».

Γιατί σέρβιραν γεμιστά στους 800 προσκεκλημένους;

Μόνο οι καλεσμένοι που είχαν καταλάβει από νωρίς τις κάτασπρες ροτόντες έφτασαν τους 800. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του catering, στο χώρο μπήκαν άλλοι 900! Το μενού περιλάμβανε: ρολό, γεμιστά, χορτόπιτα, ψητό χοιρομέρι, αρνάκι και ψητό γουρουνόπουλο. Όσο για το γλυκό, φυσικά και δεν έφτασε η τοσοδούλα γαμήλια τούρτα για όλους κι έτσι ακολούθησε εκμέκ. Το κρασί ήταν χύμα και παραγωγής Ναυπάκτου. Υπήρχαν δύο ειδών μπομπονιέρες: οι VIPs που ήταν ασημένιες και είχαν το μονόγραμμα του ζευγαριού και οι απλές από τούλι με επάργυρο κόσμημα με μια καρδιά κι ένα βέλος που σχημάτιζε τα αρχικά Γ και Π από τα ονόματα του ζεύγους.