Η νέα μύτη της Άντζελας και πώς έκανε πλαστική τιμής ένεκεν

15.06.2007
Θεά η Άντζελα! Έκανε πλαστική τιμής ένεκεν, διαφήμισε την εμφάνισή της σε κέντρο της Μυκόνου και την... έφερε στα ΜΜΕ. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς ένα «αποκλειστικό» ρεπορτάζ έγινε κοινής λήψης και θέμα της ημέρας στα κανάλια και στις εφημερίδες. Η «Λαίδη» του πενταγράμμου αποδείχτηκε μετρ της επικοινωνίας και τράβηξε για μια ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Από τον δημητρη μαυριδη

Η μόδα των πλαστικών επεμβάσεων με χορηγό λανσαρίστηκε πρώτα από τον Ηλία Ψινάκη πριν από 2 χρόνια. Τα έξοδα της επέμβασης τα είχε πληρώσει τότε μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, που επωφελήθηκε από τη δημοσιότητα που δόθηκε στην πρώτη μετεγχειρητική του εμφάνιση, η οποία έγινε μπροστά από το λογότυπό της. Φυσικά, μεγάλη προβολή είχε και ο γιατρός του, που δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Φουστάνο.

Φέτος η Άντζελα Δημητρίου προχώρησε ένα βήμα ακόμα και συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό της, ενόψει εμφάνισής της σε κέντρο της Μυκόνου, αλλά και το γιατρό της Αθανάσιο Σκούρα, χειρουργό ΩΡΛ, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνο του Κέντρου Λειτουργικής Ρινοπλαστικής του νοσοκομείου «ΙΑΣΩ General».

Ούτε που περίμενε ο άνθρωπος ότι θα βγει σε όλα τα κανάλια και στις εφημερίδες. Πού να δείτε και στα περιοδικά. Την καλύτερη διαφήμιση τού έκανε η «Λαίδη» και άθελά του. Λέτε να σκοπεύει να του ζητήσει έκπτωση; Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για την εγχείρηση.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Δημητρίου εξαργυρώνει τη φήμη της. Πουλάει και το ξέρει. Γι αυτό, άλλωστε, είχε απαιτήσει από το ΛΟΙΠΟΝ πριν από λίγο καιρό, που θέλαμε να της κάνουμε συνέντευξη, να την πάμε στη Ρώμη για να τη φωτογραφήσουμε και να της πληρώσουμε όλα τα έξοδα. Είχε παραγγείλει κάτι έπιπλα και με την ευκαιρία της συνέντευξης ήθελε να πάει να τα παραλάβει.

«Λαίδη είναι αυτή, όχι παίξε γέλασε».

Το θέμα της πλαστικής είχε αρχίσει να το διαφημίζει εδώ και καιρό μιλώντας στα κανάλια και προετοιμάζοντας το έδαφος.

Η ίδια μάλιστα ειδοποίησε με δικούς της ανθρώπους τις τηλεοπτικές κάμερες για την έξοδό της από την κλινική. Όχι σαν κάτι άλλους που βγαίνουν από την πίσω πόρτα για να μην τους πάρουν είδηση.

Μπράβο, Άντζελα! Επιτέλους, μια σταρ χολιγουντιανού βεληνεκούς, που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Τα λέει όλα, δεν κρύβει τίποτα και παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας στα δάχτυλα. Αναμένουμε το επόμενο βήμα, ανάλογο των υψηλών στάνταρ που η ίδια έχει θέσει: να ζητάει αμοιβή για να εμφανίζεται σε πάνελ και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως κάνει κάθε διασημότητα του εξωτερικού που σέβεται τον εαυτό της!