Βραδιά νοσταλγίας με τη Γιοβάννα

07.06.2007
Η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή και το ξεχωριστό ήθος στον καλλιτεχνικό χώρο πάντα υπήρξε προσεκτική στις επαγγελματικές της επιλογές.

Η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή και το ξεχωριστό ήθος στον καλλιτεχνικό χώρο πάντα υπήρξε προσεκτική στις επαγγελματικές της επιλογές. Κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων. «Φεύγω, αγάπησα» είναι το τελευταίο που εκδόθηκε από τον «ΚΕΔΡΟ»: «Εκείνη παντρεύτηκε, η καρδιά της όμως άλλα ζητούσε. Το πάθος, την περιπέτεια, το άγνωστο. Στο γλέντι του γάμου της τον πρωτοείδε. Στέλιος το όνομα, αγαπημένος ανιψιός του άντρα της?».

Τους λόγους που την έστρεψαν στη συγγραφή βιβλίων θα εξηγήσει η Γιοβάννα στις 11 Ιουνίου σε μια σπάνια εμφάνισή της στο Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη και Βασιλίσσης Σοφίας. Θα τραγουδήσει κάποια αγαπημένα τραγούδια, ενώ ο Κώστας Αρζόγλου θα διαβάσει ποιήματα και κείμενά της. Ο καλός της φίλος Νίκος Ιγνατιάδης στο πιάνο θα μαγέψει όσους παραβρεθούν στις 8 το βράδυ στην ξεχωριστή αυτή καλλιτεχνική στιγμή. Φίλοι, καλλιτέχνες, ο κόσμος που αγαπάει τη φωνή και τα τραγούδια της Γιοβάννας θα είμαστε όλοι εκεί. Σ.Γ.