Ολίγον έγκυος η Πάρις Χίλτον;

14.10.2009
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες που έρχονται από το Χόλιγουντ, θέλουν την Πάρις Χίλτον έγκυο. Η χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στα "Fox Reality Channel's Really Awards" πυροδότησε και πάλι την φήμη ότι η πλούσια διάδοχος είναι ολίγον έγκυος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες που έρχονται από το Χόλιγουντ, θέλουν την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έγκυο.

Η χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στα "Fox Reality Channel's Really Awards" πυροδότησε και πάλι την φήμη ότι η πλούσια διάδοχος είναι ολίγον έγκυος.

Η Χίλτον με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και ένα κοντό σούπερ στρετς φόρεμα έκανε μια από τις καλύτερες τελευταίες της εμφανίσεις, όπως ομολόγησαν όλοι.

Το site 3am.co.uk με σημερινό του δημοσίευμα, έριξε το βάρος του στην όντως πρησμένη κοιλίτσα της Πάρις, σε συνδυασμό με τις τελευταίες της δηλώσεις.

Πρόσφατα, η πλούσια κληρονόμος, παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κόψει τα ξενύχτια. Είχε τονίσει μάλιστα ότι η διασκέδαση στο Λος Άντζελες αποτελεί παρελθόν για εκείνη και πλέον θα βγαίνει μόνο σε μαγαζιά στο Λας Βέγκας.

Ταυτόχρονα, η Χίλτον δείχνει μια ασυνήθιστη σταθερότητα και στην προσωπική της ζωή. Μετά την τελευταία επανασύνδεσή της με το σύντροφο της και ηθοποιό Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhardt), η πλούσια κληρονόμος έχει ηρεμήσει. Μάλιστα, πρόσφατες δηλώσεις της 28χρονης Πάρις στο "Hollyscoop.com" πυροδότησαν τις φήμες περί αρραβώνα με τον αγαπημένο της Νταγκ. Όπως είπε η Χίλτον:

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είμαι ενθουσιασμένη".

Σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφων για το αν το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η Πάρις ήταν αφοπλιστική:

"Κάποια μέρα ίσως το κάνω κι αυτό."

Από την πλευρά τους, οι γονείς της Πάρις (που γνώρισαν τον Νταγκ τον Μάιο) μιλούν για πιθανό αρραβώνα του ζευγαριού. Όμως, όπως συμπλήρωσαν, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι ευτυχισμένο το παιδί τους.

Άλλοι φυσικά, υποστηρίζουν ότι η φήμη της εγκυμοσύνης δεν ευσταθεί και ότι η πρησμένη κοιλιά οφείλεται στην όρεξη της Πάρις που έχει ανοίξει τελευταία. Πρόσφατα ο φακός των παπαράτσι τη συνέλαβε σε φαστ φουντ, να έχει αγοράσει προς κατανάλωση μια πληθώρα λιχουδιών.

Ακόμα και έτσι, απορία όλων είναι η αιτία της αυξημένης όρεξης της Πάρις που μπορεί να οφείλεται στην πιθανή εγκυμοσύνη. Οι επόμενοι μήνες θα αποκαλύψουν την αλήθεια.