Η καρδιά του σκότωσε τον Στίβεν Γκέιτλι

14.10.2009
Η κληρονομικότητα του σε καρδιακά προβλήματα, φαίνετια ότι σκότωσε τον τραγουδιστή των "Boyzone" Στίβεν Γκέιτλι (Stephen Gately). Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μητέρα του που γνωρίζει το ιστορικό της οικογένειας:

Η κληρονομικότητα του σε καρδιακά προβλήματα, φαίνετια ότι σκότωσε τον τραγουδιστή των "Boyzone" Στίβεν Γκέιτλι (Stephen Gately). Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μητέρα του που γνωρίζει το ιστορικό της οικογένειας.

Όπως εξομολογήθηκε η Μάργκαρετ Γκέιτλι (Margaret Gately) στον δικηγόρο της:

"Μόλις πληροφορήθηκα τον θάνατο του, ήξερα ότι έφταιγε η καρδιά του. Κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο, που έχει κληρονομήσει από την οικογένεια του."

Χθεσινά δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε φυσικά αίτια- παλινδρόμησης υγρών που βρέθηκαν στους πνεύμονες του. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό το σύμπτωμα συνδέεται με ασθένειες της καρδιάς στα αρχικά της στάδια.

Αλλά και ο πατέρα του άτυχου τραγουδιστή, Μάρτιν Γκέιτλι (Maritn Gately) είδε πολλούς συγγενείς του να πεθαίνουν από καρδιολογικά προβλήματα. Δυστυχώς ο τραγουδιστής δεν είχε ιδέα για το βεβαρημένο ιστορικό που είχε κληρονομήσει από την πλευρά του πατέρα του.

"Θα σ' αγαπώ για πάντα Στίβι", ξέσπασε ο 32χρονος σύντροφό του, Άντριου Κόουλς (Andrew Cowles) πάνω από το ανοιχτό φέρετρο του συντρόφου του.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των "Boyzone", θα ταξιδέψουν στο τέλος της εβδομάδας στην Μαγιόρκα για να συνοδεύσουν τον τραγουδιστή τους στο τελευταίο του ταξίδι στην Ιρλανδία.

Όπως τόνισε στενός τους φίλος στην εφημερίδα "Mirror", οι τέσσερις συνάδεφοι του θέλουν να βρίσκονται κοντά του τις τελευταίες αυτές στιγμές πριν το "ταξίδι" του.

H κηδεία του Γκέιτλι θα γίνει το Σάββατο στο Δουβλίνο, σε εκκλησία που βρίσκεται λίγα μετρά μακριά από το μέρος που μεγάλωσε.

Ο σύντροφος του Γκέιτλι έδωσε χθες κατάθεση για τις τελευταίες ώρες του νεαρού τραγουδιστή ενώ κανόνισε και τις διαδικασίες για την μεταφορά του νεκρού.

Ο 25χρονος Βούλγαρος στην καταγωγή, που ανακάλυψε και το νεκρό σώμα του τραγουδιστή, θα δώσει ακόμαι μία ανάκριση ρουτίνας μέσα στις επόμενες μέρες.

Πάντως, σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, δεν υπήρξαν ίχνη βίας.