Ο Κέβιν Κόστνερ μαγεύει τις Ελληνίδες

14.10.2009
Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο γοητευτικός "Σωματοφύλακας" Κέβιν Κόστνερ (Κevin Costner). O 53χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης επανασυνδέθηκε τα τελευταία χρόνια - ύστερα από την παρότρυνση της δεύτερης γυναίκας του - με την παλιά του αγάπη, την μουσική.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο γοητευτικός "Σωματοφύλακας" Κέβιν Κόστνερ (Κevin Costner). O 53χρονος ηθοποιός, και σκηνοθέτης επανασυνδέθηκε τα τελευταία χρόνια- ύστερα από την παρότρυνση της δεύτερης γυναίκας του - με την παλιά του αγάπη, την μουσική.

Ο Κόστνερ δημιούργησε το συγκρότημα "Modern West" και στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας του θα δώσει απόψε μία και μοναδική συναυλία στο θέατρο "Badminton".

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ που λατρεύει την χώρα μας και τα καλοκαίρια επιλέγει την Μύκονο για τις διακοπές του, έφτασε στην Αθήνα χωρίς την γυναίκα του, τη Γερμανίδα Κριστίν Μπομγκάρτνερ (Christine Baumgartner), μοντέλο στο επάγγελμα, που παντρεύτηκε το 2004, και τα αγοράκια τους, τον 2χρονο Cayden και τον μόλις 9 μηνών Hayes Logan.

Ο Κόστνερ αναφέρθηκε στην οικογένεια του δηλώνοντας σε τηλεοπτίκή εκπομπή σήμερα το πρωί:

"Μου λείπουν τα παιδιά μου. Είναι όμως μικρά ακόμα και επειδή το πρόγραμμά μου είναι βαρύ. Έτσι, συμφωνήσαμε με την γυναίκα μου να μην τα ταλαιπωρήσουμε. Μας φόβισε και η γρίπη που κυκλοφορεί αλλά ανυπομονώ να γυρίσω στην Αμερική να τα τρελάνω στα φιλιά".

Ο ηθοποιός έφτασε χθες το μεσημέρι από την Γερμανία και μαζί με την επαμελή του μπάντα, κατευθύνθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος.

Το απόγευμα έδωσε τρεις προγραμματισμένες συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλιατων δέκα λεπτών η κάθεμία (αυστηρά) και στην συνέχεια γεύτηκε τα αγαπημένα του ελληνικά φαγητά σε γνωστό εστιατόριο.

Αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η απλότητα του, και η άνεση με την οποία απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμη και αυτές που αφορούσαν την προσωπική του ζωή. Έτσι μάθαμε ότι έρωτας με την δεύτερη γυναίκα του ήταν κεραυνοβόλος.

"Είχαμε βρεθεί σε μια παρέα, μιλήσαμε για λίγο και αμέσως ένοιωσα δυνατή έλξη για αυτή την γυναίκα. Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια για να ξαναβρεθούμε. Ήταν αυτή που με πλησίασε πρώτη και με ρώτησε αν τη θυμάμαι.

Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Ήταν το κορίτσι που πάντα αναζητούσα μέσα στο πλήθος."

Ο ρομαντικός Κέβιν της έχει αφιερώσει και τραγούδι "Το κορίτσι που αναζητώ" που θα ερμηνεύσει και απόψε.

Ο Κόστνερ παραδέχεται ότι λατρεύει τις γυναίκες και αυτό φαίνεται από το πλούσιο κατάλογο των γυναικών που έχουν περάσει από την ζωή του:

Νεαρός ακόμη στο κολέγιο ερωτεύτηκε την συμφοιτήτρια του Σίντι Σίλβα και μετά από τρία χρόνια (το 1975) παντρεύτηκαν. Στην διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρία παιδιά μέχρι που το 1994 και μετά από 16 χρόνια γάμου, πήραν διαζύγιο.

Ο Κόστνερ μετά το χωρισμό του είχε μια μικρής διάρκειας σχέση με την κοσμική Μπρίτζετ Ρούνει (Bridget Rooney) με την οποία έκανε το τέταρτο παιδί του.

Τα σούπερ μοντέλα Ελ Μακφέρσον (Elle MacPherson) και Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) ήταν οι γυναίκες που συνδέθηκαν στην συνέχεια με τον ηθοποιό ενώ την λίστα συμπληρώνει η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ .

Τον Σεπτέμβριο του 2004 ο ηθοποιός παντρεύτηκε την σύζυγό του μέχρι σήμερα Κριστίν Μπομγκάρτνερ, στο ράντσο του στο Άσπεν του Κολοράντο. Μετά την τελετή πήγε την νύφη βόλτα με το κανό στην λίμνη, επηρεασμένος απο τον ρόλο του στην θρυλική ταινία "Χορεύοντας με τους λύκους".

To σημερινό πρόγραμμα του καρδιοκατακτητή ηθοποιού περιελάμβανε ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, συνεντεύξεις στα μίντια, και λίγες ώρες ξεκούρασης πριν την ζωντανή του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό στις 9 το βράδυ. Αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της περιοδεία του, την Κωνσταντινούπολη.