Δεν μπορεί να σταυρώσει γυναίκα ο Πάτινσον

14.10.2009
Σκούρα το βρήκε στο πεδίο του έρωτα ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Ο 23χρονος σταρ της ταινίας "Λυκόφως"', εξομολογήθηκε ότι ακόμα και τώρα δεν μπορεί να βρει κοπέλα για να βγει ένα ραντεβού.

Σκούρα το βρήκε στο πεδίο του έρωτα ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Ο 23χρονος σταρ της ταινίας "Λυκόφως", εξομολογήθηκε ότι ακόμα και τώρα δεν μπορεί να βρει κοπέλα για να βγει ένα ραντεβού.

"Τα κορίτσια φωνάζουν στο δρόμο για τον Έντουαρντ και όχι για τον Ρόμπερτ. Για να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι απλά ένας ρόλος και όσο κι αν τον αγαπώ, όλες οι κοπέλες ενδιαφέρονται για τον ήρωα της ταινίας και όχι για εμένα.

Όπως χτες το απόγευμα που έτρωγα έξω. Ήμασταν στο μέρος εκείνο για κάποιες ώρες, όταν ξαφνικά μαζεύτηκαν 400 άτομα στο δρόμο. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει και είναι8 καιρός τώρα που ζω τέτοιες καταστάσεις. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να σταυρώσω γυναίκα".

Αυτό που φαίνεται να ανακουφίζει κάπως τον νεαρό πρωταγωνιστή είναι ότι ο ρόλος του ως σέξυ βαμπίρ είναι μικρότερος στη συνέχεια του ''Twilight'' και όπως παραδέχεται και ο Πάτινσον:

"Στην δεύτερη ταινία δεν κρατώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εγώ παίζω εμφανίζομαι μόνο μέσα στα όνειρα της Μπέλα και λίγο στην αρχή και στο τέλος της ταινίας.

Είναι περισσότερο υποστηρικτικός ο ρόλος που θα παίξω άρα αισθάνομαι και περισσότερο ελεύθερος. Νομίζω ότι θα λειτουργήσω καλύτερο χωρίς την πίεση της προηγούμενης ταινίας".

Με τις δηλώσεις του αυτές, ο Πάτινσον δίνει τέλος και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στο "Λυκόφως" και τη "Νέα Σελήνη", Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Οπότε, τώρα που οι υποχρεώσεις του Ρόμπερτ είναι μειωμένες και ο 23χρονος σταρ ψάχνεται, όσες πιστές προσέλθετε.