Το πρώτο καβγαδάκι

18.05.2007
Αδιαμφισβήτητα, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Σέρρος Μύρτας αποτελούν ένα από τα πιο hot και φρέσκα ζευγάρια της πόλης. Ένα ζευγάρι άκρως ταιριαστό, τόσο ηλικιακά όσο και εμφανισιακά.
Αδιαμφισβήτητα, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Σέρρος Μύρτας αποτελούν ένα από τα πιο hot και φρέσκα ζευγάρια της πόλης. Ένα ζευγάρι άκρως ταιριαστό, τόσο ηλικιακά όσο και εμφανισιακά. Ωστόσο, ο πρώτος καβγάς δεν άργησε να έρθει και για καλή μας τύχη (αλλά όχι δική τους), ήμασταν παρόντες στο συμβάν. από τον Βαγγέλη Στεργίου.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα Νατάσσα και Σέρρος αποφάσισαν να βγουν παρέα με φίλους τους στο «Galea» και συγκεκριμένα στον prive χώρο του εστιατορίου. Ήταν μια καλή ευκαιρία να «χορτάσει» ο ένας τον άλλο περισσότερο, αφού η τραγουδίστρια θα φύγει για τη συμπρωτεύουσα λόγω των εκεί εμφανίσεών της.

Το ζευγάρι κατέφτασε στο παραλιακό μαγαζί λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα μαζί με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν και ο κολλητός φίλος του κ. Μύρτα, ο επίσης επιχειρηματίας κ. Αγλούπας. Τίποτε δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να ταράξει αυτήν την τόσο όμορφη πραγματικά ατμόσφαιρα.

Όσοι από τους θαμώνες τους κοίταζαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν, αφού, όπως ήδη αναφέραμε, αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη, κάτι που καταλάβαμε από τις κινήσεις των χεριών της, σηκώθηκε, πήρε την τσάντα της και έφυγε μόνη από το μαγαζί. Ο αγαπημένος της προσπάθησε να την κρατήσει, ωστόσο δεν στάθηκε τυχερός, αφού όταν η Νατάσσα πάρει μια απόφαση δύσκολα κάποιος μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της σκηνής αυτής, μέχρι που η τραγουδίστρια τελικά πέρασε και την έξοδο του κέντρου. Όσον αφορά στη στάση που κράτησε ο νεαρός επιχειρηματίας απέναντι στην αγαπημένη του, θα λέγαμε πως ήταν άριστη, αφού πραγματικά προσπάθησε να την ηρεμήσει, όμως χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, όλα μεταξύ τους είναι και πάλι όπως πρώτα. Τελικά, έχουν δίκιο εκείνοι που λένε: «Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα»!