Δέκα πυροβολισμοί για τον Νίνο

21.05.2007
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας ο Νίνο, ο οποίος επέστρεφε μαζί με τον αδελφό του από το νυχτερινό κέντρο «Οdeon» στο ξενοδοχείο τους

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας ο Νίνο, ο οποίος επέστρεφε μαζί με τον αδελφό του από το νυχτερινό κέντρο «Οdeon» στο ξενοδοχείο τους την τελευταία βραδιά των εμφανίσεών του στη συμπρωτεύουσα.

Το τζιπ που οδηγούσε ο αδελφός του Νίνο κι ενώ εκείνος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού κατευθυνόταν από την επαρχιακή οδό Νέας Μηχανιώνας προς το ξενοδοχείο, όταν ξαφνικά δύο μοτοσικλετιστές με μηχανές μεγάλου κυβισμού, οι οποίοι φορούσαν κράνη, πλεύρισαν το αυτοκίνητο και έριξαν δέκα σφαίρες στην πόρτα του συνοδηγού όπου καθόταν ο Νίνο. Αν και τα δύο αδέλφια είχαν μαζί τους μια τσάντα που πιθανότατα περιείχε χρήματα από το νυχτοκάματο του τραγουδιστή, οι άγνωστοι δεν την έκλεψαν, αλλά, αφού έριξαν τις «κουμπουριές», εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αν και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να απομακρύνεται από τη ληστεία. Όπως ψιθυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, ίσως οι δράστες να μπέρδεψαν τα τζιπ καθώς και ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διαθέτει παρόμοιο αυτοκίνητο. Πάντως, ο Νίνο φαίνεται ότι στάθηκε τυχερός, γιατί οι δράστες δεν ήθελαν, όπως εικάζει η αστυνομία, να σκοτώσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ