Αναλαμβάνουν τον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη βοά

18.05.2007
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τον κολλητό του Ζήση Βρύζα συζητούν το ενδεχόμενο να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ. Η πληροφορία που είχαμε δημοσιεύσει πριν από λίγο καιρό στο ΛΟΙΠΟΝ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τον κολλητό του Ζήση Βρύζα συζητούν το ενδεχόμενο να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ. Η πληροφορία που είχαμε δημοσιεύσει πριν από λίγο καιρό στο ΛΟΙΠΟΝ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, καθώς οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας συζητούν πλέον, όπως ακούγεται στα στέκια της Θεσσαλονίκης, πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουν στις πλάτες τους την τύχη της αγαπημένης τους ομάδας.

Φίλοι από παλιά, συντοπίτες, καθώς έχουν κοινή καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, φανατικοί ΠΑΟΚτσήδες και ας μην το φωνάζουν, οι δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται αποφασισμένοι για την υπέρβαση. «Είναι πετυχημένοι στο χώρο τους, ξεχωρίζουν και μπορούν να συσπειρώσουν τον τεράστιο λαό της ομάδας, που τα τελευταία χρόνια βασανίζεται από οικονομικής φύσεως υποθέσεις», τονίζει στέλεχος του αθλητικού χώρου που πρόσκειται στον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού.

Κινούμενοι αμφότεροι περίπου στα ίχνη του επίσης πρώην συμπαίκτη τους στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Ντέμη Νικολαϊδη και ακολουθώντας το μοντέλο που εφάρμοσε στην ΑΕΚ, εξετάζουν πολύ σοβαρά όλες τις πιθανότητες για να αναλάβουν πρωτοβουλία διάσωσης της ομάδας.

Η τύχη της ΠΑΕ είναι σε κομβικό σημείο, όπως μας αποκαλύπτει πρόσωπο που γνωρίζει καταστάσεις από τα αθλητικά παρασκήνια της Θεσσαλονίκης, που τονίζει ότι «η ομάδα εξασφάλισε πρόσφατα ένα δάνειο που την απελευθερώνει από το βραχνά των χρεών, αλλά δεν είναι λύση που να εξασφαλίζει οριστικά τον ΠΑΟΚ. Οι δυο τους, εάν τελικά αναλάβουν τη διοίκηση, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά».

Το δάνειο των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ που πήρε η προσωρινή διοίκηση λύνει κάποια προβλήματα, αλλά μένει ανοιχτό το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών της ομάδας. Οι επόμενες ημέρες σίγουρα θα δείξουν πολλά και το βέβαιο είναι ότι οι φανατικοί και μη φίλοι της ομάδας εύχονται να υπάρξει διάδοχος κατάσταση, που να συμπεριλαμβάνει τους δύο σταρ σε ρόλο πρωταγωνιστών!