Η κόντρα καλά κρατεί

04.05.2007
Είδε και απόειδε η Κιμ Μπάσιντζερ ότι ο πρώην σύζυγός της Άλεκ Μπάλντγουιν δεν βάζει μυαλό κι έτσι είπε να λάβει για τα καλά τα μέτρα της. Προσέλαβε λοιπόν σωματοφύλακα, για να προστατεύσει την 11χρονη κόρη της από τον μπαμπά της!

Αιτία γι αυτή την κίνηση αποτέλεσε το μήνυμα που άφησε ο Μπάλντγουιν πριν από μερικές μέρες στον τηλεφωνητή της μικρής του κόρης. «Είσαι ένα μικρό γουρούνι, που δεν απαντάς στις κλήσεις μου», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος ηθοποιός, αλλά για κακή του τύχη το ηχογραφημένο μήνυμα δεν το άκουσε μόνο η κόρη του. Διέρρευσε και στα ΜΜΕ κι έτσι οι μπελάδες ξεκίνησαν για τον Μπάλντγουιν.

Πρώτη απ όλους που έσπευσε να πάρει τα μέτρα της ήταν η πρώην σύζυγός του. Η πρόσληψη του σωματοφύλακα ήταν άμεση και ο θηριώδης άντρας ακολουθεί πλέον σε κάθε βήμα τη μικρή Άιρλαντ και δεν αφήνει κανέναν να την πλησιάσει. Πόσο μάλλον τον μπαμπά της. Ο οποίος, πάντως, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το σωματοφύλακα της κόρης του, αλλά και τη Δικαιοσύνη. Διότι η αντίδραση των δικαστών ήταν άμεση, θέτοντάς τον υπό περιορισμό έως τις 4 Μαϊου, οπότε και καλείται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να δώσει εξηγήσεις για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

Ο ηθοποιός έσπευσε μέσα από το προσωπικό του site να ζητήσει συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. «Δυστυχώς, όλοι οι γονείς καμιά φορά παρεκτρέπονται», αναφέρει στο site του, επιδιώκοντας κατ αυτόν τον τρόπο να καλμάρει το κλίμα, το οποίο πάντως είναι εναντίον του. Κι εκείνο που φοβάται πλέον ο γνωστός ηθοποιός είναι ότι οι δυσκολίες που θα έχει στο μέλλον για να βλέπει την κόρη του θα είναι πολύ περισσότερες. Όχι βέβαια ότι τώρα την έβλεπε με άνεση Το ζευγάρι, άλλωστε, είχε χωρίσει επεισοδιακά το 2002, εκτοξεύοντας ακόμη και κατηγορίες για ψυχολογικά προβλήματα ο ένας στον άλλο!