Γέρασε, αλλά μυαλό δεν έβαλε

04.05.2007
Συνήθως μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία Ε, αυτό ελπίζει και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ότι θα συμβεί στο σπιτικό του, καθώς πρόκειται να γίνει παππούς!

Συνήθως μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία Ε, αυτό ελπίζει και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ότι θα συμβεί στο σπιτικό του, καθώς πρόκειται να γίνει παππούς!

Η 22άχρονη κόρη του, η Μπάρμπαρα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και αυτό ενδεχομένως να βοηθήσει να αλλάξει μυαλά ο 70χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που συνηθίζει να κάνει γκάφες προκαλώντας την οργή της συζύγου του Βερόνικα. Δεν έχει περάσει, άλλωστε, αρκετός καιρός από τη μέρα που η σύζυγός του ξεπέρασε τα όρια της υπομονής της και με επιστολή της σε εφημερίδα της Ιταλίας απαιτούσε από τον «Καβαλιέρε» να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη! Αιτία ήταν το φλερτ του Σίλβιο με νεαρά, στην οποία είχε πει ότι θα την παντρευόταν άμεσα εάν δεν ήταν ήδη δεσμευμένος Τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια Μπερλουσκόνι ήταν ήδη μαζεμένα και έγιναν ακόμη πιο έντονα το Πάσχα, όταν οι paparazzi «έπιασαν» τον πρόεδρο του κόμματος Forza Italia να περπατάει στο εξοχικό του στη Σαρδηνία πλαισιωμένος από πέντε νεαρές, χωρίς όμως σ' αυτήν τη συντροφιά να βρίσκεται η Βερόνικα.

Από γκάφα σε γκάφα, λοιπόν, ο «Καβαλιέρε», που έβλεπε την οικογενειακή γαλήνη να έχει πάει περίπατο. Όμως, όπως λέει, όλα αυτά πλέον θα αλλάξουν, όπως και ο ίδιος. Δεν θέλει, άλλωστε, να προκαλέσει κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της κόρης του, η οποία βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα της. Τον προσεχή Οκτώβριο η Μπάρμπαρα θα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της, σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά και τον αρραβωνιαστικό της Τζόρτζιο Βαλαγκούζα, ο οποίος δεν έκρυψε πως ήταν ανέλπιστο δώρο γι αυτούς η εγκυμοσύνη. «Είμαστε όλοι μας ευτυχισμένοι και φυσικά περιμένουμε με αγωνία εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ο Τζόρτζιο. Ν.Ζ.