ΕΡΧΕΤΑΙ Ο... ΠΕΛΑΡΓΟΣ

03.05.2007
Την άφιξη του πελαργού περιμένουν η Μίλα Γιόβοβιτς και ο Πολ Άντερσον. Η πρωταγωνίστρια του «Πέμπτου στοιχείου» διατηρεί σχέση

Την άφιξη του πελαργού περιμένουν η Μίλα Γιόβοβιτς και ο Πολ Άντερσον. Η πρωταγωνίστρια του «Πέμπτου στοιχείου» διατηρεί σχέση με τον παραγωγό-σκηνοθέτη από το 2002 και αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ
Αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ Μαρκ Άντονι, για να ξεφύγει μια και καλή από την τσιμπίδα της εφορίας! Ο Άντονι βρέθηκε χρεωμένος, καθώς την τελευταία πενταετία δεν είχε πληρώσει τους φόρους που του αναλογούσαν. Ακούσια, υποστήριξε ο ίδιος, διότι θεώρησε ότι τα χρήματα καταβάλλονταν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη κι έτσι τώρα είναι αναγκασμένος να πληρώσει κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ για τη φοροδιαφυγή.

«ΠΟΡΤΑ» ΛΟΓΩ ΣΧΕΣΗΣ
Η σχέση που φέρεται ότι είχε ο Μπράιαν Άνταμς με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν εκείνη χώρισε τον Κάρολο, τον αφήνει εκτός λίστας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη της. Η πριγκιπική οικογένεια έκοψε το όνομα του Καναδού τραγουδιστή από τη λίστα των επίσημων προσκεκλημένων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο «Γουέμπλεϊ».

BISEXUAL ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις της Μέλανι Μπράουν ήταν η αιτία που ο Έντι Μέρφι αποφάσισε να χωρίσει από εκείνη, όπως υποστηρίζει μία πρώην φίλη της πρώην «Spice Girl». Όπως αναφέρει η Κρίστι, η Μέλανι είχε εδώ και μια τριετία ερωτικές σχέσεις μαζί της, οι οποίες είχαν ξεκινήσει έπειτα από μια νύχτα κραιπάλης! Οι δυο τους διατήρησαν αυτήν τη σχέση παράλληλα με το δεσμό της Μέλανι με το διάσημο ηθοποιό, ο οποίος πάντως το έμαθε κι έτσι έκρινε ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν μαζί. Η απόφασή του αυτή, όμως, δεν σημαίνει ότι τέλειωσαν οι μπελάδες του, αφού η τραγουδίστρια έχει ζητήσει μέσω δικαστηρίου να υποβληθεί ο Μέρφι σε εξετάσεις DNA, ώστε να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά της, ότι δηλαδή ο διάσημος ηθοποιός είναι ο πατέρας του λίγων ημερών παιδιού της.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ
Μάχη για τη σωτηρία των παιδιών που υποφέρουν στο Τσαντ ξεκίνησαν η Σιένα Μίλερ και ο Σερ Έλτον Τζον. Αποφάσισαν να διαθέσουν σε δημοπρασία αγαπημένα τους αντικείμενα και να συγκεντρώσουν χρήματα για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού. Η Μίλερ, που πρόσφατα πήρε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μας», έδωσε προς δημοπράτηση ένα ζευγάρι παπούτσια, ενώ ο Σερ Έλτον Τζον το λευκό κοστούμι του, που φέρει την υπογραφή της Ντονατέλα Βερσάτσε.

ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Η άνωθεν παρέμβαση λέγεται ότι οδήγησε στο χωρισμό τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Ο διάδοχος, πάντως, άκουσε τις φήμες και είπε να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση τηλεφωνώντας στην πρώην καλή του. Στο τηλεφώνημα αυτό, λοιπόν, ο πρίγκιπας τη διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε η πριγκιπική οικογένεια και οι φίλοι τους δεν είπαν κάτι κακό γι αυτήν ή για την οικογένειά της. Λένε, μάλιστα, πως ο πρίγκιπας είναι εκνευρισμένος με τα δημοσιεύματα που «δηλητηριάζουν» τις φιλικές σχέσεις που θέλει να διατηρήσει με την πρώην του.

ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ!
Το ηγεμονικό διαζύγιο που εξασφάλισε η Ιρίνα Αμπράμοβιτς άνοιξε την όρεξη στις Βρετανίδες και μάλιστα σε πολλές διάσημες. Έτσι, πριν από λίγες μέρες έγινε πανικός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο με διοργανώτρια τη Ρωσική Πρεσβεία και είχε ως στόχο την προώθηση των ρωσικών προϊόντων στη Δύση. Η ευκαιρία ήταν ιδανική και όλος ο καλός κόσμος του Λονδίνου ήταν εκεί. Φυσικά, δεν έλειψαν οι πολιτικοί, οι βιομήχανοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι κυρίες της υψηλής βρετανικής κοινωνίας, καθώς και της showbiz. Οι τελευταίες, μάλιστα, στόχευσαν προς τους Ρώσους μεγιστάνες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ευελπιστώντας να βρουν εκεί το δικό τους «Ρόμαν».

ΤΗΝ «ΤΡΩΝΕ» ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ
Στο στόχαστρο των μαχόμενων κατά της ανορεξίας βρίσκεται η Κέιτ Μπέκινσεϊλ. Η Βρετανίδα ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι η ανορεξία, ο αλκοολισμός και τα ναρκωτικά είναι η διέξοδος για τους νέους σε όσα βλέπουν στα σπίτια τους! Η φράση της αυτή, όμως, ξεσήκωσε όλους εκείνους που «πολεμούν» την αρρώστια των μοντέλων, αλλά και αρκετούς γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους από την ανορεξία.

ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ
Πού να ψάχνει να βρει τώρα έναν άντρα όπως τον θέλει η Μίσα Μπάρτον; Η ταλαντούχα ηθοποιός κουράστηκε από τις αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο ότι είναι καλύτερα να στραφεί στο σκύλο της! «Ήταν πάντα ο καλύτερος φίλος μου», αποκάλυψε πρόσφατα η Μπάρτον, που πρόσθεσε ότι είναι πολύ δεμένη με τον «Τσάρλι», αφού την καταλαβαίνει, κυρίως όταν είναι λυπημένη. Δεν είναι, βέβαια, η μόνη διάσημη που δείχνει να έχει παθολογική αγάπη στο σκυλί της, καθώς και η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει δηλώσει ότι τα τρία σκυλιά της τα αισθάνεται σαν παιδιά της.

ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ
Η υπεροπτική της συμπεριφορά και ο τρόπος με τον οποίο ήδη αντιμετωπίζει τους Αμερικανούς έχουν ρίξει τη δημοτικότητα της Βικτόρια Μπέκαμ. Οι υπεύθυνοι του καναλιού NBC, στο οποίο θα προβάλλεται το σόου της την καλούν να παρκάρει το καλάμι της. Θα τους ακούσει;

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Σε 145 εκατομμύρια ευρώ κοστολόγησε η εθνική υπηρεσία διαστήματος της Ρωσίας τη μία εβδομάδα διακοπών του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο διαστημικό σταθμό «Σογιούζ». Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει όσο τίποτε άλλο να κάνει το ταξίδι στο Διάστημα και πληρώνει όσο όσο.

ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ
Τέλος στη διαμάχη έβαλε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (!), που την τελευταία τριετία δεν αντάλλασσε κουβέντα μαζί του. Ο Ντέιβιντ είχε ενοχληθεί γιατί ο πατέρας του δεν τον είχε ρωτήσει πριν ξεκινήσει τη συγγραφή της βιογραφίας του και την είδε στα βιβλιοπωλεία. Πρόσφατα τον επισκέφτηκε στο Λονδίνο, προκειμένου να τα ξαναβρούν.