Πέτα το μπαλάκι, Νίκο

07.05.2007
Η μάχη ήταν ανελέητη, αδυσώπητη, σκληρή! Οι «μονομάχοι» τα έδωσαν όλα, αλλά το τέλος τους βρήκε όλους μαζί να φεύγουν αγκαλιασμένοι από το κορτ, ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα. Άλλωστε, η συγκεκριμένη αναμέτρηση τυπικά δεν είχε νικητές και νικημένους. Είχε μόνο ένα σκοπό: να δώσει «Ελπίδα» στα παιδιά με καρκίνο.

Από τον Νίκο Ζαμπάρα

Το αποτέλεσμα της φιλανθρωπικής αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο Athens Tennis Academy στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, έστω και αν κάποιοι δεν κατάφεραν να παραστούν Όπως συνέβη με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, ο οποίος είναι δεινός τενίστας και σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για το γνωστό σε όλους για τις ικανότητές του στην αντισφαίριση Νίκο Χατζηνικολάου! Ο διάσημος άνκορμαν, φυσικά, ήταν εκείνος που γέλασε καλύτερα απ όλους, καθώς μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα κατέκτησαν τον τελικό του διπλού.

Η επικράτησή τους επί του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον υπουργό, που έπρεπε να παραστεί στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, και του δημοσιογράφου Νίκου Διαμανταρίδη επιτεύχθηκε εν μέσω αρκετών πειραγμάτων από την πλευρά των νικητών. Αλλά και αρκετού κουτσομπολιού στα «κενά» των αναμετρήσεων, για τα νούμερα της τηλεθέασης που «γράφει» ο Alter με την έλευση του Χατζηνικολάου στο κανάλι του Μπουρναζίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής, φυσικά, στάθηκε στα καλά νούμερα που έχει «πιάσει» τις πρώτες μέρες στο δελτίο ειδήσεων, αλλά αυτό δεν τον αποσυντόνισε κι έτσι φρόντισε να δείξει ότι στόχος του είναι πάντα οι πρωτιές. Ακόμη και σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα! Ο Άκης Παυλόπουλος από την άλλη «διαμαρτυρήθηκε» για στημένη κλήρωση, καθώς από νωρίς τέθηκε εκτός μάχης, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει το φορμαρισμένο πάντα Νίκο Χατζηνικολάου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του ΧΑΑ Σπύρος Καπράλος, ο μάνατζερ της εθνικής ομάδας μπάσκετ Νίκος Φιλίππου και ο hair stylist Βαγγέλης Χατζής.

Στις κερκίδες την παράσταση έκλεψε η Κρίστι Τσολακάκη, που εξακολουθεί να είναι κομψή αν και έγκυος και η οποία έκανε παρέα με τη δημοσιογράφο Σοφία Σιδέρη, σύζυγο του Ανδρέα Κουρή, με την οποία πρόσφατα έχει έρθει πιο κοντά λόγω Alter και συνεργασίας των συζύγων τους.

Παρών ήταν και ο γιος του Χατζηνικολάου Πάνος από το γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, ο οποίος δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον με τον πατέρα του για το ευγενές σπορ.