Επώνυμες τρέλες από έρωτα

09.05.2007
Λίγα χρόνια πριν όταν κάποιος «δάγκωνε τη λαμαρίνα» έδειχνε τον έρωτά του κάνοντας καντάδα στην αγαπημένη του. Σήμερα, πάλι, «χτυπάει» tattoo το όνομα της καλής του σε περίοπτο σημείο του σώματός του. Οι καιροί άλλαξαν και μαζί τους οι υπερβολές εκείνων που έχουν ερωτοχτυπηθεί. Από αυτό βέβαια δεν ξεφεύγει ούτε ο λαμπερός κόσμος των celebrities.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Αφλεκ - Μαρκ Αντονι: Ερωτικές εξομολογήσεις μέσω Τύπου
Η Λατίνα σέξι τραγουδίστρια φαίνεται να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους απανταχού θαυμαστές της εξωτικής ομορφιάς της. Πριν εκείνη και ο τότε αγαπημένος της Μπεν Άφλεκ υιοθετήσουν το ψευδώνυμο «Βennifer», που προέκυψε από το «πάντρεμα» των ονομάτων τους, ο ηθοποιός έστειλε προς δημοσίευση στα τέλη του 2002 σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικάνικα περιοδικά μια ολοσέλιδη καταχώριση, ένα κείμενο-ερωτική εξομολόγηση για την Τζένιφερ στο οποίο επαινούσε την ευγένεια, το σπουδαίο ταλέντο, την ομορφιά, τον επαγγελματισμό και την αξεπέραστη θηλυκή χάρη της! Κλείνοντας, είχε ευχηθεί στον εαυτό του από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα να συμπρωταγωνιστεί σε όλες της ταινίες της. Λόγια που μάλλον πήρε πίσω όταν είδε τις απογοητευτικές εισπράξεις της μοναδικής ταινίας που γύρισαν μαζί, του «Gigli». Ακολουθώντας από την άλλη τα βήματα του πρώην, ο νυν σύντροφος της J.Lo. Μαρκ Άντονι έστειλε ένα δημοσίευμα σε ανταγωνιστικό περιοδικό από αυτό που είχε στείλει το κείμενό του ο πρώην εκθειάζοντάς την για το κινηματογραφικό της ταλέντο.

Τομ Κρουζ - ΚέΪτι Χολμς: «Γυμναστικές» επιδείξεις
Σίγουρα ο 45άχρονος γοητευτικός ηθοποιός είναι ο «πατριάρχης» όσων ερωτεύονται και βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να δείξουν τα αγνά τους αισθήματα. Ακόμη και αν αυτό τους υπαγορεύει να κάνουν γυμναστικές επιδείξεις στον πιο διάσημο καναπέ της αμερικάνικης τηλεόρασης. Φυσικά, αναφερόμαστε στη Νο1 σε τηλεθέαση εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι,

η οποία όταν ρώτησε το διάσημο ηθοποιό πόσο ερωτευμένος είναι με την 29χρονη Κέιτι Χολμς, εκείνος άρχισε να χοροπηδάει σαν λαγός και άρχιζε να γρυλίζει ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο τον απόλυτο έρωτά τους. Στο τέλος δεν δίστασε μάλιστα να πηδήξει και να περάσει πάνω από το γνωστό άσπρο καναπέ της Όπρα!

Ελίζαμπεθ ΤέΪλορ - Ρίτσαρντ Μπάρτον: Διαμάντια, ο καλύτερος φίλος των γυναικών
Η ερωτική σχέση των δυο τους χαρακτηρίζεται, αν μη τι άλλο, από μεγάλες τρικυμίες, δεδομένου ότι παντρεύτηκαν και πήραν διαζύγιο δύο φορές! Οτιδήποτε αφορούσε στη σχέση τους αγγίζει το επίπεδο επικής ταινίας, συμπεριλαμβανομένων και των τεραστίων διαστάσεων διαμαντιών. Μία από τις πιο διάσημες αγορές

του Μπάρτον υπήρξε η 70 καρατίων διαμαντένια «κοτρόνα» που χάρισε στην αγαπημένη του Λιζ. Τα «πλούσια» αισθήματά του έμειναν στην Ιστορία από τότε, αφού του κόστισαν 1 εκατ. δολάρια το 1969.

Ρίτσαρντ Γκιρ - Σίντι Κρόφορντ: Δεν θα μας χωρίσει κανείς
Αν αναζητούσαμε να δώσουμε το βραβείο του πιο «εκδηλωτικού» ζευγαριού, αυτό σίγουρα θα το δίναμε στον αιώνιο γόη της μεγάλης οθόνης Ρίτσαρντ Γκιρ και τη Σίντι Κρόφορντ. Με το που ανακηρύχθηκαν, λοιπόν, το πιο σέξι ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz, το Μάρτιο του 1994, και αφού ένιωθαν ότι «απειλούνταν» από επίδοξους θαυμαστές, εξέδωσαν απάντηση-διαμαρτυρία στην έγκριτη εφημερίδα «Τimes», κάνοντας σαφές ότι ο γάμος τους βασιζόταν στην ετεροφυλόφιλη ερωτική σχέση μεταξύ τους, ενώ και οι δυο τους ήταν μονογαμικοί και είχαν αφιερωθεί με όλη τους την ψυχή στο γάμο αυτό, που δεν θα κλονιζόταν ποτέ.

Ο χρόνος, όμως, τους διέψευσε, αφού τρεις μόλις μήνες μετά χώρισαν οριστικά.

Αντζελίνα Τζολί - Μπίλι Μπομπ Θόρτον: Δεσμοί αίματος
Η Αντζελίνα έχει γράψει πολλά κεφάλαια στο συγκεκριμένο θέμα. Πολύ πριν αρχίσει να κάνει συλλογή από παιδιά διαφορετικής εθνικότητας είχε βρει μάλλον έναν πρωτότυπο τρόπο να εκφράσει το πόσο ερωτευμένη ήταν με τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Και όλα αυτά το 2000. Έτσι, εύκολα αποφάσισαν ο καθένας τους να φορέσει στο λαιμό του ως μενταγιόν ένα πολύ μικρό μπουκαλάκι που περιείχε τρεις σταγόνες αίματος του άλλου!

Τζόνι Ντεπ - Γουινόνα ΡάΪντερ: Οι σχέσεις τελειώνουν, τα tattoo όμως;
Τι κάνετε όταν είστε φουλ ερωτευμένοι, νιώθετε ότι έχετε βρει τον άνθρωπο που πάντα ψάχνατε και η ερωτική σας σχέση θα κρατήσει για πάντα και όχι όπως καταλήγουν όλα τα χολιγουντιανά ζευγάρια; Αν είστε ο Τζόνι Ντεπ, τρέχετε σε ένα μαγαζί που κάνει tattoo και σας «χτυπάει» για πάντα στο σώμα σας τη φράση: «Για πάντα Γουινόνα». Όταν χωρίζετε, όπως έκανε και ο περιζήτητος Τζόνι, πηγαίνετε σε πλαστικό χειρουργό και «σβήνετε» την κατάληξη του ονόματος της πρώην σας, δηλώνοντας «Αλκοολικός για πάντα» (Wino forever).

Πινκ - Κάρεϊ Χαρτ: Και πίνω μπίρες, πίνω μπίρες
Μπορεί για τους κοινούς θνητούς να είναι λίγο αρρωστημένο, εκείνη όμως το βρίσκει το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει για χάρη της ένας άντρας! Ο λόγος για το νυν σύζυγο της αλλόκοτης 28άχρονης Πινκ, που τη συνάντησε τυχαία στο δρόμο, όταν εκείνη άνοιξε ξαφνικά την πόρτα της λιμουζίνας προκειμένου να κάνει εμετό εξαιτίας του υπερβολικού ποτού που είχε καταναλώσει προηγουμένως. Εκείνος αμέσως προσφέρθηκε και της κράτησε τα μαλλιά προς τα πίσω, κάνοντας τη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να κοκκινίσει από ντροπή. Για να την ηρεμήσει, αναγκάστηκε να κάνει και ο ίδιος εμετό ώστε να έχει παρέα!

Ντέϊβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Πού είναι ο μεταφραστής;
Όταν αποφάσιζε ο Μπέκαμ να κάνει tattoo και να γράψει στην ινδική διάλεκτο το όνομα της συζύγου του, προκειμένου να μη δίνει τροφή στα σχόλια των γύρω του, πού να φανταζόταν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα το μετάνιωνε πικρά; Και ο λόγος είναι, φυσικά, η ντροπή που νιώθει όταν κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να κάνει πιστή μετάφραση των γραμμάτων που είναι χαραγμένα στο κορμί του διαβάζει «Βιχκτόρια» αντί για το κανονικό όνομα της αγαπημένης του. Είδατε που τελικά δεν πρέπει να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας κάνουν tattoo;