Επίλεκτα αξεσουάρ

02.05.2007
Και για να μπορείτε να παρευρίσκεστε σε εκδηλώσεις που αφορούν την τέχνη χωρίς να σχολιάζουν όλοι εσάς αντί για τα έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, ο Γιάννης Καζανίδης οργάνωσε ένα μεσημβρινό κάλεσμα στο κατάστημα ένδυσης «Von Βerg» στο Κολωνάκι.

Και για να μπορείτε να παρευρίσκεστε σε εκδηλώσεις που αφορούν την τέχνη χωρίς να σχολιάζουν όλοι εσάς αντί για τα έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, ο Γιάννης Καζανίδης οργάνωσε ένα μεσημβρινό κάλεσμα στο κατάστημα ένδυσης «Von Βerg» στο Κολωνάκι. Τώρα, θα μου πείτε, οι καλεσμένες ήταν όλες ζηλωτές της τέχνης; Δεν το γνωρίζω. Αυτό που ξέρω, πάντως, είναι ότι ενθουσιάστηκαν από τις στυλιστικές προτάσεις τις ιδιοκτήτριας Αγγέλικας Μάρου-Τσουλούφρη, η οποία, αφού έστησε τα MCM στην Ελλάδα, τώρα εισάγει «ψαγμένες» ετικέτες του εξωτερικού.

Μεσημεριάτικα μάλλον θα προτιμούσα να σερβίρουν espresso παρά σαμπάνια, αλλά επίσημα εγκαίνια χωρίς αφρώδη οίνο έχετε δει; Γνωστά μοντέλα, νεαρές κυρίες Αθηνών και, φυσικά, στυλίστες και δημοσιογράφοι της «προχωρημένης» δημοσιογραφίας συντάκτες μόδας, ομορφιάς κοσμικογράφοι (λίγος αυτοσαρκασμός δεν βλάπτει ποτέ!) περιπλανήθηκαν ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Αφού δεν είδα ανδρικά Phillip Plein, δεν με ενδιέφερε τίποτα ιδιαίτερα, αλλά, όπως έχω ξαναγράψει και σε παρόμοιο event, με ενδιέφεραν οι ενδιαφερόμενες!