Γαλαζοαίματο στοίχημα

02.05.2007
Κάπου ανάμεσα στις χιονισμένες πλαγιές των Άλπεων ο πρίγκιπας της Αγγλίας Γουίλιαμ και η αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον αποφάσισαν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Κάπου ανάμεσα στις χιονισμένες πλαγιές των Άλπεων ο πρίγκιπας της Αγγλίας Γουίλιαμ και η αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον αποφάσισαν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο 24χρονος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τις δεσμεύσεις, που φημολογείται ότι του ζητούσε η Κέιτ, κι έτσι έβαλαν τέλος στο δεσμό τους. Την ώρα, λοιπόν, που ο διάδοχος ετοιμάζεται να υπηρετήσει στο Ιράν, οι Άγγλοι στοιχηματίζουν για τη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Θα αρχίσει άραγε τα «τσιλημπουρδήματα» με κάποιες διάσημες σταρ; Αυτό εύχονται όσοι ήδη έχουν ξεκινήσει να ποντάρουν ποια από τις «υποψήφιες» στάρλετ θα βρεθεί στο δρόμο του πρίγκιπα!

Πρώτη στη λίστα η Κίρα Νάιτλι, που φαίνεται να έχει σημαντικό προβάδισμα σύμφωνα με τα ποσοστά («πληρώνει» 1 προς 8), όχι όμως και σύμφωνα με την ίδια, αφού ο Γουίλιαμ δεν είναι ο τύπος της! Οι Σκάρλετ Γιόχανσον και Τάρα Πάλμερ-Τόμπκινσον «πληρώνουν» καλύτερα (1 προς 33). η πρώτη θα ήθελε πολύ να πιει μερικά κοκτέιλ με το διάδοχο. Αντίθετα, η δεύτερη, λόγω ηλικίας, καθώς βαδίζει στα 35, θεωρεί ότι δεν μπορεί να βρεθεί και πάλι φημολογείται ότι εκείνη «έκανε άντρα» τον Γουίλιαμ! στο πλευρό του.

Τα καμώματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δυσκολεύουν τις πιθανότητες (1 προς 50) να βρεθεί δίπλα στον πρίγκιπα, παρόλο που η ίδια πολύ θα ήθελε να προχωρούσε το φλερτ που υποστηρίζει ότι είχε μαζί του στο παρελθόν! Τέλος, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Λίντσεϊ Λόχαν (πληρώνει 1 προς 80), αλλά και για τις Πάρις Χίλτον και Έμα Μπάτον, με την απόδοση για αυτές να φτάνει στο 1 προς 100!

Νίκος Ζαμπάρας