Ετοιμάζει τον Ηρακλή

03.05.2007
Ο διάσημος ηθοποιός και γνωστός λάτρης της Ελλάδας Τομ Χανκς ετοιμάζει τη δική του υπερπαραγωγή, που θα είναι εμπνευσμένη από τη χώρα μας.

Ο διάσημος ηθοποιός και γνωστός λάτρης της Ελλάδας Τομ Χανκς ετοιμάζει τη δική του υπερπαραγωγή, που θα είναι εμπνευσμένη από τη χώρα μας. Θέμα της ταινίας του θα είναι ο Ηρακλής και οι άθλοι του! Μετά λοιπόν τον Αχιλλέα, όπου κυριάρχησε η πρωταγωνιστική παρουσία του Μπραντ Πιτ, και αμέσως μετά την τεράστια χολιγουντιανή επιτυχία της ιστορίας του Λεωνίδα και των 300 αυτήν τη φορά έρχεται ένας ήρωας από τη μυθολογία για να πάρει τη σκυτάλη της δράσης. Βασικός στόχος της υπερπαραγωγής αυτής, όπως αναφέρει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του φιλέλληνα σταρ του Χόλιγουντ, είναι να δώσει μια αλλιώτικη εικόνα σχετική με τους μύθους του πιο αγαπημένου ίσως μυθικού ήρωα των Ελλήνων.

Όπως μάλιστα επισημαίνει η ίδια πολύ καλά πληροφορημένη πηγή, ο διάσημος ηθοποιός μελετά αυτόν τον καιρό τις τελευταίες λεπτομέρειες και προσθέτει τις δικές του πινελιές στο σενάριο που πραγματεύεται τη ζωή και τη δράση του Ηρακλή. Το φιλμ, που αναμένεται να είναι η απόλυτη υπερπαραγωγή, εφάμιλλο της ταινίας «300», θα έχει ως στόχο του να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να εξελιχτεί σε απόλυτο μπεστ σέλερ. Β.Λ.