Μια Cadillac για τη Βάσια

03.05.2007
Ηαγαπημένη ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, που πετάει στα σύννεφα μετά την είδηση του ερχομού του καρπού του έρωτά της με τον Φάνη Συναδινό, δέχτηκε απρόσμενη έκπληξη από τον αγαπημένο της, ο οποίος έψαχνε έναν τρόπο για να την ευχαριστήσει που θα τον ξανακάνει σύντομα για δεύτερη φορά μπαμπά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, που πετάει στα σύννεφα μετά την είδηση του ερχομού του καρπού του έρωτά της με τον Φάνη Συναδινό, δέχτηκε απρόσμενη έκπληξη από τον αγαπημένο της, ο οποίος έψαχνε έναν τρόπο για να την ευχαριστήσει που θα τον ξανακάνει σύντομα για δεύτερη φορά μπαμπά. Κι έτσι, ενώ όλοι θα περίμεναν για δώρο κάτι σχετικό με τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το δώρο έχει τέσσερις ρόδες, φέρνει αναμνήσεις μιας άλλης εποχής και η τιμή του ανέρχεται στις 95.000 ευρώ!

Η αντίκα χρώματος ασημί Cadillac el dorado του 1955 κοσμεί λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες το ιδιωτικό υπόγειο parking της οικογενειακής εστίας του Φάνη και της Βάσιας. Η ίδια προς το παρόν δεν χαίρεται το νέο της απόκτημα, αφού ξεκουράζεται, όπως άλλωστε της έχει συστήσει και ο γυναικολόγος της, στο σπίτι τους στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Και από το πλευρό της, φυσικά, δεν λείπουν ούτε λεπτό η μοναχοκόρη της Έμα από τον πρώτο της γάμο, αλλά και ο μικρός Ανδρέας, το πρώτο παιδί του ζευγαριού.