Κάτι... τρέχει

02.05.2007
Το σχεδόν ένα βήμα που τους χώριζε κατά την είσοδό τους στο «Sporting Club» του Μόντε Κάρλο για το «Χορό των Ρόδων» μπορεί να χαρακτηριζόταν ως τυχαίο, αλλά μόνο για τους πολλούς.

Το σχεδόν ένα βήμα που τους χώριζε κατά την είσοδό τους στο «Sporting Club» του Μόντε Κάρλο για το «Χορό των Ρόδων» μπορεί να χαρακτηριζόταν ως τυχαίο, αλλά μόνο για τους πολλούς. Διότι για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, αυτή η μικρή απόσταση ανάμεσα στην Ευγενία Νιάρχου, εγγονή του μυθικού εφοπλιστή, και του Πιερ Κασιράγκι, γιου της Καρολίνα του Μονακό, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Στόχος, όπως λένε οι πληροφορίες από τη χώρα των Μονεγάσκων, ήταν να μη δοθεί «στίγμα» πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην όμορφη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και το νεαρό Πιερ.

Ο τελευταίος μπήκε στην αίθουσα παρέα με τον αδερφό του Αντρέα και σε απόσταση αναπνοής τους ακολουθούσε η αδερφή τους Σαρλότ, η οποία είχε δίπλα της την Ευγενία. Οι δύο κοπέλες είναι φίλες, αλλά δεν αποκλείεται να συγγενέψουν κιόλας, καθώς φημολογείται εντονότατα πως δεν θα αργήσει η ώρα που η εγγονή του Έλληνα εφοπλιστή θα μπει στο club των γαλαζοαίματων! Τα παιδιά γνωρίζονται σχεδόν από τα γεννοφάσκια τους, ενώ κάνουν παρέα, κυκλοφορούν και διασκεδάζουν αρκετές φορές μαζί. Και σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός πως οι γονείς τους θα έβλεπαν με θετικό μάτι το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο οποίος θα έφερνε πιο κοντά τις δύο οικογένειες, που διατηρούν φιλικούς δεσμούς εδώ και χρόνια. Το παζλ μπορεί να συμπληρωθεί και με τη στιλιστική αλλαγή της Ελληνίδας, που στο «Χορό των Ρόδων» παρουσιάστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα με αρκετά αρχαιοελληνικά στοιχεία, αφήνοντας κατά μέρος κάποιες πιο προκλητικές εμφανίσεις της.